Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Un tată și fiica lui de 15 ani, spulberați pe o trecere de pietoni din Sibiu. Adolescenta a ajuns în stare foarte gravă la spital

Cei doi au fost loviți de o mașină chiar în fața blocului în care locuiesc. Adolescenta a intrat direct în operație, la neurochirurgie.

Antonia Cioanca,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat în vârstă de 46 de ani și fiica sa în vârstă de 15 ani au fost loviți în plin, chiar pe trecerea de pietoni. Cei doi traversau strada în momentul în care au fost spulberați de un vehicul.

Accidentul a avut loc chiar în fața blocului unde locuiesc victimele. În urma impactului, adolescenta a fost foarte grav rănită. Eleva a fost resuscitată, după care intubată și transportată la spital.

Citește și: La doar 34 de ani, George și-a pus capăt zilelor. S-a aruncat în gol de pe viaductul Vidraru: „Numai Dumnezeu știe ce a fost in sufletul lui”

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

Adolescenta, operată de urgență. Mergea la școală cu tatăl ei în momentul impactului 

În urma accidentului de pe strada Drumul Ocnei, fata de 15 ani a fost transportată la spital inconștientă și a intrat de urgență în operație.

Și tatăl adolescentei are mai multe traumatisme, atât la nivelul craniului, cât și la membre. Bărbatul a fost transportat la UPU Sibiu.

La volanul vehiculului care i-a lovit pe cei doi pietoni se afla un bărbat în vârstă de 44 de ani.

Oamenii legii au deschis o anchetă și fac cercetări pentru a determina cu exactitate cum s-a produs accidentul. 

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu intervin la un accident grav, produs pe strada Drumul Ocnei, din municipiul Sibiu.

În timp ce conducea un autoturism, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din județul Vâlcea, a lovit un bărbat și o minoră, care traversau partea carosabilă, pe trecerea pentru pietoni.

Cei doi pietoni, răniți grav, sunt transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului. În zonă se circulă îngreunat”, au transmis autoritățile.

Citește și: Cătălin, dat dispărut la 10 ani de când a anunțat că pleacă la muncă în străinătate. Tatăl bărbatului de 35 de ani a alertat poliția

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI