Pompierii ISU au intervenit pentru stingerea unui incendiu care s-a produs marți seară la un tren de călători aflat în mișcare, în zona localității Cociu, din Bistrița-Năsăud. Incendiul se manifesta la două vagoane.

Citește și: VIDEO- O tânără șoferiță s-a răsturnat cu mașina după ce a fost urmărită de polițiști. Se pare că tânăra se afla sub influența alcoolului, dar și a altor substanțe

”Pompierii militari intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un tren pe raza localităţii Cociu. Din primele informaţii incendiul se manifesta la două vagoane”, a transmis, marţi seara, ISU Bistriţa-Năsăud.

CFR a anunţat că traficul feroviar este blocat, între staţiile Mogoşeni şi Beclean pe Someş, iar pasagerii vor fi preluaţi de maşini.

La un pas de tragedie în trenul accelerat

”În trenul accelerat care circula pe ruta Galaţi- Cluj se aflau în total 33 de persoane. Acestea au fost evaluate din punct de vedere medical la locul solicitării şi au refuzat transportul la spital. Pasagerii au fost transportaţi cu un microbuz aparţinând ISU Bistriţa Năsăud în oraşul Beclean, pentru a-şi continua deplasarea spre destinaţie cu alte mijloace de transport”, a transmis ISU Bistriţa-Năsăud.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Intervenția pompierilor militari a fost dificilă din cauza accesului greu la locul solicitării, dar și din cauza faptului că trenul se afla sub tensiune electrică, potrivit Timp Online.

După ce s-au luat toate masurile de siguranță, pompierii au acționat pentru stingerea incendiului și astfel s-a împiedicat propagarea acestuia la celelalte vagoane (patru în total), informează ISU Bistrița-Năsăud.

Anunțul făcut de CFR Călători

CFR Călători anunţă că incendiul s-a produs a un vagon din compunerea trenului IR 1830 Galaţi – Cluj Napoca.

”Din primele informaţii de la personalul CFR Călători prezent la faţa locului, cea mai probabilă cauză este o sursa externă vagonului, începutul incendiului fiind semnalat în zona cabinei Wc. A fost solicitată intervenţia pompierilor. Pentru analiza în detaliu a începutului de incendiu se va constitui o comisie de cercetare”, a transmis CFR Călători.

Compania aprecizat că pasagerii vor fi preluaţi cu mijloace auto, puse la dispoziţie de CFR Călători, spre destinaţiile dorite. De asemenea, CFR Călători va asigura produse preambalate şi băuturi calde pentru călători.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si