Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Un urs a încercat să atace o mașină, la Bușteni. Filmarea în care animalul aleargă după autoturism a ajuns virală

O filmare în care un urs încearcă să se năpustească asupra unei mașini, la Bușteni, a ajuns virală.

Elena Tasca,

Un urs a încercat să atace o mașină, la Bușteni

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Urșii nu cotnenesc să coboare din munți. La Bușteni, un urs a încercat să atace o mașină. Animalul fioros a alergat după autoturism. Din fericire, nu a reușit și nicio persoană nu a fost rănită.

Ursul care fuge după mașină, la Bușteni

În timp ce conducea pe o stradă din Bușteni, un șofer s-a întâlnit cu un urs. Animalul a început să alerge după mașina, fioros. Din fericire, ursul nu a reușit să atingă autoturismul.

Întâmplarea face ca după ce a reușit să scape de ursul care fugea după mașina, câțiva metri mai în față, șoferul întâlnește un al doilea urs.

Animalul îi taie calea mașinii și sare un gard.

Din fericire, mașina nu a fost atinsă de animale și nicio persoană nu a fost rănită.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: Se cere interzicerea Cybertruck pe drumurile din Europa. Mașinile lui Elon Musk sunt „periculoase” și „prea ascuțite”- antena3.ro

Măsuri împotriva urșilor după tragedia de pe Jepii Mici

Maria Diana, o tânără în vârstă de 19 ani, a murit pe traseul Jepii Mici, de la Bușteni, după ce a fost atacată de un urs. Animalul a lovit-o și a aruncat-o într-o râpă, iar tânără nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

La câteva zile de la tragedia care a cutremurat România, autoritățile caută soluții pentru a preveni asemenea situații.

În timp ce unii propun relocarea urșilor, alții propun eutanasierea lor. În schimb, există și o categorie de oameni care sunt imparțiali, nu mai doresc tragedii umane, dar nu doresc nici eutanasierea urșilor.

Dau un exemplu: dacă am mutat 10 de urși in anul 2022, am avut înapoi 15-16. Mai mult, relocarea se dă în același areal: îl prind aici, îl mut mai încolo, a declarat Mihai Totpal, viceprimar București.

Eu am propus ca pedeapsa minimă să fie de trei luni de închisoare, să o spunem direct, a declarat primarul comunei buzoiene Chiojdu, Gheorghe Neamțu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI