Untold atrage cei mai multi turisti in acest an la Cluj Napoca. In timp ce organizatorii au vandut toate abonamentele de acces, hotelierii sunt nevoiti sa refuze pe banda rulanta festivalierii care abia acum isi cauta cazare.

La cel mai luxos hotel din oras, aflat la doi pasi de locatia festivalului, clientii au facut rezervari cu multe luni in urma.

Sincron Gabriel Mărcus- manager hotel: Incepand cu luna octombrie au venit primele rezervari, camerele se achita in momentul rezervarii iar un pret mediu la aceste camere este undeva la 400 de euro pe noapte.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cei mai norocosi vor fi insa patru tineri care au platit mii de euro pentru a sta in cel mai exclusivist loc din Cluj

Sincron Gabriel Mărcus- manager hotel: Este penthouse, este la ultimul nivel al hotelului. O suprafata generoasa atat pentru cele doua dormitoare de care dispune, cat si pentru livingul care este pus la dispozitia clientilor.

Cu spatii imense potrivite pentru odihna si relaxare, room service la orice ora si acces la un complex comercial si sala de fitness, apartamentul de lux pare a fi alegerea potrivita pentru gasca de festivalieri.

De la hotel in doua minute sunt la festival.

Cele mai ieftine cazari au fost la caminele studentesti. Cu preturi incepand de la 140 de lei, tinerii le-au ocupat in timp record si pe acestea.

Silvia Cseh- corespondent Stirile Kanal D: Cei care nu si-au rezervat pana acum cazare pentru Untold mai pot apela doar la clujenii care isi inchiriaza apartamentele in perioada festivalului. Aici preturile incep de la 2.800

de lei si pot ajunge chiar si la 10.000 de lei.

Edi Chereji- PR manager Untold: Credem ca foarte multi dintre cei care vin al festival deja au cazarea asigurata, dar in ultimele zile pot apela la solutii alternative, cum ar fi platforma Adopta un Untoldist, pe care o gasiti pe Facebook.

Cei care se mai inscriu pe aceasta platforma cu putin noroc isi pot gasi cazare la clujenii care ar fi de acord sa ii primeasca gratuit in casele lor. Untold incepe joi. Portile festivalului se deschid la ora 14 iar organizatorii promit patru zile cu show-uri de neuitat pentru peste 350.000 de spectatori care sunt asteptati la Cluj Napoca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si