Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Unde ninge de Crăciun. Harta zonelor cu cele mai mari șanse de zăpadă pe final de an

După cea mai caldă vară din istorie, mulți se întreabă dacă vom mai vedea anul acesta zăpadă de Crăciun. Puține zone din țară vor avea acest noroc, estimează meteorologii. Unde ninge în decembrie - aflăm din materialul de mai jos.

Redactia Stirile Kanal D,

VIDEO Unde ninge de Crăciun


DISTRIBUIE
acest articol

Iarna 2024-2025 va fi atipic de caldă, cum era și de așteptat. După cuptorul din această vară, primii norocoși care au șanse mari să vadă zăpadă de Crăciun sunt brașovenii.

Acolo prognoza indică ninsori chiar în Ajunul Crăciunului și o minimă de minus opt grade Celsius.

Citeste si: Anumiți pensionari vor primi 320 de lei în plus la pensie de la 1 ianuarie 2025! Cine sunt cei care vor beneficia de această sumă- kanald.ro

Citeste si: Cum au apărut Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu și a Denisei Coțolan, după ce au lipsit de la cununia civilă! Gestul logodnicei artistului a atras imediat atenția tuturor- wowbiz.ro

Citeste si: Apariţie incendiară a Andreei Sasu la braţul iubitului său, Philipp Plein. Cum au petrecut cei doi îndrăgostiţi de Halloween- antena3.ro

Unde ninge de Crăciun [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

Apoi la Iași ne așteptăm la o minimă de minus patru grade Celsius și se pare că vom vedea câțiva fulgi de nea începând de pe 22 decembrie.

Moșul s-ar putea să aterizeze pe omăt și la Timișoara, deși temperaturile minime nu par să scadă sub zero grade Celsius.

Prognoza de la acest moment indică totuși zile cu soare, începând de pe 23 decembrie.

Cât despre zona de sud și sud-est, sunt slabe șanse să ningă aici. La București va fi foarte frig- până la minus șapte grade Celsius, dar fără precipitații.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI