Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Urgenţele-n pandemie: Chefuri în cluburi

Pe vreme de restricții, când în multe orașe se poate ieși din case seara doar din motive bine întemeiate, zeci de tineri reușesc să ajungă în cluburi unde petrec până dimineață. Cu toate că, teoretic, localurile sunt închise! S-a întâmplat din nou în Brașov și în capitală. Printre cei dără nicio teamă, care nu au dat doi bani pe reguli, se numără destule persoane publice.

Andreea Stoica,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Iată cu cât patos a petrecut Roxana Dobrițoiu, nepoata lui Adi de la Vâlcea și Denisa Despa, o cunoscută dansatoare, într-un local privat din Brașov, la o onomastică. E un județ cu o rată a infectărilor de aproape 5 la mie, unde astfel un astfel de dezmăț fără reguli e strict interzis. Dar nimic nu îi sperie pe cei care au spart gheața și au dat start nopților albe din cluburile, chipurile, închise.

Zeci de bucureșteni au dansat umăr la umăr toată noaptea într-un club de fițe din Herăstrău

Nu face notă discordantă nici capitala, unde numărul infecțiilor crește de la o zi la alta. Cu ținute provocatoare și băuturi scumpe, zeci de bucureșteni au dansat umăr la umăr toată noaptea într-un club de fițe din Herăstrău.

În tot haosul doar dj-ul purta mască de protecție.

Alt club, aceleași scene.

Petrecere în pandemie

Citeste si: Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv. Câți ani de închisoare îl așteaptă- kanald.ro

Citeste si: Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat- wowbiz.ro

Citeste si: Cum să cumpăraţi cele mai ieftine bilete de avion. Care sunt zilele cu tarifele cele mai mici- antena3.ro

Interesant ar fi de aflat de la polițiști, ce au scris toți acești petrecăreți pe declarațiile pe proprie răspundere, de vreme ce în capitală, după ora 11 seara, se poate ieși din casă doar din motive bine întemeiate. Evident, pe listă nu se regăsesc chefurile din cluburi.

Potrivit oamenilor legii, azi noapte nu mai puțin de 5 cluburi au încălcat restricțiile, iar amenzile primite de patroni și clienți se ridică la peste 110 mii de lei.

În altă ordine de idei, doar duminică Capitala peste 1100 de cazuri noi, iar rata de infectare este de 6,94 la sută. Autoritățile spun, însă, că nu se gândesc deocamdată la o carantinare totală!

Petrecere în pandemie

Citeste si: VIDEO| Încă o gafă uluitoare în spital

Citeste si: VIDEO| Vreme extremă: Inundaţii şi viscol turbat

Citeste si: VIDEO| Călin Doboş, prins când încerca să fugă din ţară

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI