Urmează o săptămână de foc cu temperaturi extrem de ridicate și nopți tropicale în toată țara. Un val de caniculă va cuprinde România, iar aerul va deveni irespirabil.

Temperaturile specifice lunii august vor depăși pragul caniculei, ajungând la 40 de grade Celsius la umbră în Muntenia, Oltenia, sudul Moldovei și vestul Dobrogei. În Capitală, se vor înregistra 38 de grade Celsius, iar nopțile vor fi foarte calde, cu temperaturi de peste 20 de grade.

Craiova va avea temperaturi de până la 36 de grade Celsius, iar nopțile vor fi de asemenea tropicale. La munte și la mare, temperaturile vor fi mai suportabile.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În Brașov, maximele vor fi de 29 de grade, iar minimele de 15 grade. La Constanța, temperaturile vor atinge 31 de grade Celsius, însă nopțile vor fi calde și tropicale. În concluzie, zilele și nopțile următoare vor fi foarte călduroase și sufocante în majoritatea regiunilor din România.

Citește și: VIDEO Prognoza meteo pentru 8 iunie 2024, cu Anca Ciota. Ce temperaturi se vor înregistra în weekend


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si