Familia Kiarei a spus presei că tânăra a plecat în ceea ce trebuia să fie o „vacanță de vis” pentru a-și sărbători împlinirea a 24 de ani la Playa del Carmen împreună cu iubitul ei.

Citește și: Bărbatul care și-a ucis mama cu cuțitul în inimă a fost iertat de acuzația de crimă!

Potrivit GlobalNews.ca, excursia „s-a transformat într-un coșmar” când părinții Kiarei au fost anunțați de moartea tinerei.

Citește și: Doi tineri proaspăt căsătoriți, abandonați în mijlocul oceanului. "Au plecat în luna de miere, dar au fost la un pas de moarte"

Mătușa Kiarei, Katlyn Levesque, a povestit că a vorbit ultima oară cu tânăra joi seară: „Vroia să ia ceva de mâncare și să meargă să verifice plajele. A întors telefonul și mi-a arătat priveliștea din camera lor și din piscină. Era entuziasmată”, spune ea.

Kiara, moarte violentă în Mexic

Kiara, moarte violentă în Mexic

[Sursa foto: global news]

Când a auzit a doua zi de la un membru al familiei Kiarei că fata a murit, mătușa a avut un șoc.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Reacția mea a fost un șoc total. Nu am crezut-o la început. Nu am crezut că am auzit bine, așa că am întrebat-o din nou, de parcă nu ar fi fost real, pentru că nu mi s-a părut real”, a spus Levesque.

„A fost o vacanță de ziua ei. Era foarte încântată de navigație, snorkeling și de vizitarea ruinelor mayașe”, a mai spus mătușa Kiarei.

Kiara, moarte violentă în "vacanța de vis" din Mexic

Poliția mexicană a transmis că a reținut un bărbat de cetățenie canadiană după ce „o femeie fără viață a fost găsită cu posibile urme de violență într-un hotel situat în cartierul Xcalacoco”.

Citește și: "Doctorii mi-au spus că e doar stresul de vină". Apoi tânăra de 24 de ani a primit un diagnostic cumplit

Potrivit presei mexicane, cadavrul Kiarei a fost găsit în spălătoria hotelului. Un angajat al resortului ar fi găsit cadavrul Kiarei și pe presupusul suspect dormind lângă ea pe podea.

Kiara, împreună cu mama ei

Conform declarațiilor, Ryan „N”, în vârstă de 26 de ani, originar din Canada, prezenta "pete aparente de sânge pe haine și umflături la mâini și lângă el, o femeie întinsă cu fața în sus la pământ, cu răni vizibile și pete de sânge”, a raportat Serviciul de Poliție mexican.

Poliția spune că au existat suficiente dovezi pentru a-l aresta imediat pe bărbatul canadian, acesta fiind suspectat de crimă. 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Mama lui Agnew, Michele Levesque, a postat pe Facebook că trupul fiicei sale va fi repatriat în Canada, la Dawson Creek.

„Era strălucitoare, atât de plină de viață”, a spus cea mai bună prietenă a lui Agnew, Sydney Taylor. „Era înțeleaptă dincolo de vârsta ei. Iubea muzica, animalele și era o adevărată iubitoare de natură”, a completat prietena pentru CTV News.

Kiara Agnew 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si