La putin timp, au avut loc doua caramboluri pentru ca soferii nu inteleg sa respecte distanta intre masini. Exista insa reguli simple care ii pot feri pe soferi de pericole.

Cu gandul ca va ajunge mai repede pe litoral, un sofer a apasat pedala de acceleratie prea mult. In dreptul unei benzinarii din dreptul localitatatii Lehliu si-a amintit ca ar trebui sa alimenteze, si a tras brusc de volan.

A pierdut controlul masinii, a lovit un trecator iar intr-un final s-a izbit de alte doua autoturisme. Soferul vinovat a fost ranit si a fost nevoie de interventia unui elicopter SMURD pentru a-l transporta la un spital din Capitala.

O ora mai tarziu, tot pe autostrada soarelui, de aceasta data langa Borcea, a avut loc un nou accident. Patru soferi care nu au respectat distanta intre masinile lor, s-au ciocnit. Astfel de accidente au loc frecvent mai ales atunci cand este aglomeratie.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| O furtună de 15 minute a făcut prăpăd în Brăila

Citeste si: VIDEO| Plajele s-au aglomerat în mini-vacanța de Rusalii! Cum s-au distrat turiștii

Citeste si: Poliţist din Timiş, lovit cu piciorul de un bărbat încătuşat, care fusese prins în timp ce conducea o maşină având permisul auto suspendat

De cele mai multe ori, spun specialistii, accidentele de pe autostrada se produc din cauza lipsei de atentie si educatie a soferilor.

Nici ieri nu a fost mai liniste pentru salvatori. Putin dupa ora 8 dimineata un sofer care mergea cu familia la mare si-a pierdut viata chiar sub ochii copilului sau. Barbatul a oprit masina pe banda de urgenta ca sa verifice ceva in portbagaj, dar a fost izbit in plin de un alt sofer.

Exista reguli si in ceea ce priveste oprirea pe banda de urgenta.

Politistii trag un semnal de alarma si ii avertizeaza pe soferi sa conduca prudent, sa pastreze distanta regulamentara intre autoturisme si sa nu incalce regulile de circulatie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si