Close sidebar
Close sidebar

VIDEO „Vampir” dus în spatele gratiilor

Elvețianul de 19 ani care se crede urmașul lui Dracula le-a povestit procurorilor că ar fi vrut să ajungă în vestita pădure Baciu din Cluj ca să se transforme în vampir, doar că polițiștii l-au oprit din drum după ce furase o mașină. Acum așteaptă sentința care l-ar putea băga după gratii în următoarele 30 de zile. 

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

"Am vrut să merg în pădurea Hoia Baciu pentru străbunicul meu, Contele Dracula. Sper să mă poată transforma în vampir". Îmbrăcat într-un parpalac negru cu pălărie pe cap și dinți de vampir, tânărul de 19 ani din Elveția plânge în fața polițiștilor care l-au capturat.

Acest fan înfocat al lui Dracula, dar și al substanțelor interzise, a provocat haos și a pus pe jar polițiștii din două județe.

A ajuns în România și s-a oprit în orașul Beclean. De acolo ar fi vrut să ia trenul spre Cluj, însă nu a fost primit pentru că nu avea nici bani, nici bilet.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce se afla în celebrul sicriu de zinc găsit în curtea bisericii „Mavrogheni” din București: Ascundea o mărturie a dragostei nesfârșite- antena3.ro

"Am visat toată viața la asta. M-au dat jos din tren", spune tânărul elvețian.

Pentru că nu a avut succes cu trenul, individul a furat o mașină și a fugit. Proprietarul mașinii a reclamat dispariția, iar la intrarea în județul Sibiu polițiștii au făcut semn să oprească. Nu s a conformat așa că oamenii legii au pornit pe urmele sale.

În cursa sa nebună, tânărul vampir a lovit nu mai puțin de cinci autoturisme. Când a fost capturat, tânărul habar nu avea ce făcuse, cel mai probabil aburii drogurilor încă îi încețoșeau gândirea.

Tânărul a fost inițial reținut pentru douăzeci și patru de ore. Astăzi procurorul de caz a formulat pe numele său propunerea de arestare preventivă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI