Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Vaticanul, luminat de sărbătoare. Papa Francis a ținut un discurs emoționant

Papa Francisc, discurs emoționant la aprinderea luminilor de Crăciun din Vatican.

Redactia Stirile Kanal D,

Vaticanul, luminat de sărbătoare [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Bradul de Crăciun de la Vatican s-a luminat.

A fost o feerie de lumini în piață Sfântul Petru, odată ce în faimosul brad de Crăciun de la Vatican s-au aprins beculețele. Bradul a fost dezvăluit lumii întregii în cadrul unei ample ceremonii festive, la care au luat parte sute de oameni.

Înalt de 25 de metri, copacul a fost împodobit cu flori de colț de la câmpie, spre încântarea celor adunați să îl admire.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Lângă brad a fost amenajată și scena Nașterii Domnului, care anul acesta aduce aminte de cea de acum 8 secole, din Valea Rieti, unde a poposit Sfântul Francisc. Iar Papa Francisc a invocat anul acesta, în discursul său, războiul Israel-Hamas și speră ca simbolistica acestei scene să readucă pacea în lume, a transmis Cristina Dorobanțu.

Citește și: VIDEO- Cea mai decorată casă este împodobită de sărbători mai ceva ca în filmele americane

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI