Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Vedetele Kanal D, premiate la Gala Femeilor de Succes

Seară de gală, dedicată celor mai importante femei din televiziune, modă și afaceri. Acestea au fost aplaudate şi premiate la a 6-a ediție a Galei Femeilor de Succes. Vedetele Kanal D au stralucit printre ele.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Apreciată de toate femeile din România dupa emisiunea "Bravo, ai stil!", Raluca Bădulescu a stralucit pe scena asa cum o face la fiecare aparitie. Apoi ne-a impartasit secretul succesului ei. Ea primit premiul de excelenţă în modă.

RALUCA BĂDULESCU: Dacă mă întrebi pe mine, succesul este atunci când faci ceea ce-ți place în viață pentru că succesul nu poate să vină din chestii forțate.

Gala Femeilor de succes a premiat cele mai importante voci feminin, doamne care au reusit sa faca diferenta in ceea ce au realizat.

Citeste si: VIDEO| Vedetele și darurile de Moș Nicolae. Copiii cuminți au primit tot ce și-au dorit

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Prezentatoarea știrilor Kanal D, Silvia Ioniță a primit premiul pentru succesul său în jurnalism. Silvia ne-a vorbit despre cele 3 calitati pe care trebuie sa le aiba o femeie care reuseste profesional.

SILVIA IONIȚĂ: Și dacă e să mă gândesc aici la calități, uite una ar fi memoria, alta inima și nu în ultimul rând empatia și dacă le ai pe toate 3 cu siguranță vine și succesul!

Stilul de viață sănătos și mișcarea sunt cele mai importante lucruri pentru Florentina Opriș care promoveaza cu pasiune sportul la Kanal D.

FLORENTINA OPRIȘ: Să știi că eu succesul îl caracterizez și mai ales pentru o femeie să poată să le ducă pe toate. Să poată să ducă și o carieră frumoasă, să poată să ducă și o viață socială, să poată sa ducă si o familie frumoasă.

Dana Luțu, realizatoarea rubricii Casa de Vedeta, a reusit sa se impuna in lumea stilului si elegantei.
DANA LUȚU: Au fost 15 ani, un parcurs nu tocmai ușor, dar extrem de interesant, am descoperit că dacă faci totul cu pasiune, multă muncă și dăruire ajungi acolo îți dorești.

Gala Femeilor de succes a ajuns la editia a 6-a.

Citeste si: Simona Pătruleasa și Victor Slav, „ambasadorii” lui Moș Niculae, pentru copii de la Centrul Național Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie Dr. Nicolae Robanescu

FLAVIA COVACIU- ORGANIZATOR GALA FEMEILOR DE SUCCES: Fie că activează în zona de afaceri, sunt în zona artistică sau culturală, încercăm să premiăm femeile care influențează românii și România.

OANA IRIMIA- ORGANIZATOR GALA FEMEILOR DE SUCCES: Și noi suntem niște femei de succes pentu că organizăm acest eveniment și avem lângă noi atâtea femei frumoase și de succes.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI