„Loredana Streche, Ornela Pasăre și Ancuța Corlățan, trei voci superbe din generația nouă a muzicii populare românești, s-au întâlnit pentru a cânta și sărbătorii Ziua Națională, în stilul lor Alături de ele este și colega mea, Dana Luțu. Bună ziua, Dana și la mulți ani”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Cum au petrecut vedetele de 1 decembrie?

Dana Luțu: La mulți ani, România, la mulți ani, români! Trei superbe voci s-au întâlnit din trei zone diferite pentru a întinde hora mare și pentru a petrece fiecare ca în zona ei.

O să începem cu Bucovina, bineînțeles o avem aici pe Ancuța Corlățan care pregătește de zor!

Ancuța Corlățan: La mulți ani, România! Pregătesc aici fasole cu ciolan, specific tuturor românilor dar mai cu seamă în Bucovina. Secretul este că la noi în Bucovina, la final, ca să aibă gustul extraordinar, adăugăm cimbru și puțin usturoi și nu vă zic cum miroase!

Dana Luțu: Și am ajuns în Oltenia acolo, unde Loredana se ocupă de grătar.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Românii petrec de ziua României. Muzica, dansul și preparatele tradiționale îi însoțesc pe români

Loredana Streche: Loredana se ocupă de grătar pentru că Loredana s-a mutat din Oltenia în Capitală și în Capitală nu există nicio petrecere fără grătar.

Dana Luțu: Am ajuns și la Gorj unde am pregătit și aici o masă.

Ornela Pasăre: La români fără aceste platouri tradiționale superbe nu se poate.

De la ciolan, la brânzeturi, uitați și voi, faci fel de brânzeturi, avem aici și salate. Să ne dregem așa după atâtea bucate, avem aici exact o ciorbă de fasole caldă, avem și pește și bineînțeles plăcinte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: