Una caldă și una rece, așa simte Sebastian că primește acum lucrurile de la viață. Și asta pentru că, după ce s-a împăcat cu Roberta și s-a declarat cel mai fericit bărbat din lume, îndrăgostit lulea, acum o veste primită de acasă l-a doborât.

După ce Roberta a primit cecul de 5000 de lei în gala de duminică și amândoi s-au bucurat enorm pentru acest fapt, luni, Sebastian a intrat în emisiune cu o falcă în cer și una în pământ.

Citește și: VIDEO „Sper că s-au auzit jignirile” Julia și Roberta și-au aruncat cuvinte grele! Iubita lui Sebastian nu s-a mai abținut când a văzut de ce este acuzată

Casa iubirii

Colaj foto cu Roberta și Sebastian 

[Sursa foto: Captura video]

Sebastian are probleme în familie 

Vizibil afectat, cu lacrimi în ochi, Sebastian și-a deschis sufletul în fața colegilor de emisiune și a tuturor telespectatorilor, având o rugăminte față de iubita sa.

Concurentul a mărturisit că în această perioadă are nevoie din partea Robertei de multă susținere, înțelegere, compasiune, iubire și răbdare, căci nu știe cum să gestioneze situația pe care tocmai o traversează.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Concret, deși inițial nu a dorit să facă totul public, apoi, gândindu-se că poate așa îi face un bine tatălui său, Sebastian a mărturisit că părintele său se confruntă cu grave probleme de sănătate.

Fapt ce l-a făcut să le și dea un sfat colegilor de emisiune, spunându-le să își aprecieze mereu familia, să fie aproape de cei tragi și să fie puternici.

Iar în fața acestor dezvăluiri, Roberta, afectată și ea de tristețe pe care o simte iubitul ei, i-a promis că îi va fi sprijin în această perioadă de cumpănă pentru întreaga sa

familie. 

Citește și: VIDEO I-a spus pas Alexandrei, iar acum șochează cu mărturisirea făcută. Patrick, dezvăluire neașteptată în fața lui Robi despre Teodora: „Nu mai da de interpretat”

Casa iubirii

Sebastian 

[Sursa foto: Captura video]

Sebastian: Nu sunt foarte bine, fac referire la niște situații de acasă, din viața de zi cu zi. Am nevoie de sprijin, de ceva înțelegere din partea ta pentru că-mi este foarte greu. Nu-mi găsesc liniștea, nu am energie, sunt cu capul în nori.

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Povestea emoționantă a cățelului-erou Fiki care și-a salvat stăpânul din calea puhoaielor de la Galați- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Roberta: De ce, ce s-a întâmplat? E ceva personal? Eu o să fiu lângă tine.

Sebastian: Este vorba despre tatăl meu. După cum bine știți, acum o lună a trecut printr-o intervenție, iar la intervenția respectivă i s-a mai descoperit ceva. Nu i-am putut spune pe față, a trebuit să mai lăsăm ceva timp să treacă, după care mama i-a spus și… Nu vreau să zic problema în sine pe care o are, dar e ceva mai complicat.

Vreau să îi zic lui că îmi doresc să fie puternic și să știe că îl iubesc foarte mult. Chiar dacă nu sunt lângă el fizic, sunt cu inima și cu sufletul lângă el. Îi doresc să aibă putere și să rămână același om puternic pe care l-am cunosc mereu.

Roberta: Îmi pare rău pentru ce aud. E cel mai greu când sunt situații de genul, înțeleg prin ce treci. Îmi doresc din tot sufletul să se refacă cât mai curând, eu o să fiu lângă tine și chiar sper să fie bine din toate punctele de vedere.

Sebastian: Îți mulțumesc frumos! Sunt foarte îngândurat, au venit una peste alta, nu știu cum să gestionez situațiile, sunt într-un moment foarte critic. Vă zic tuturor, apreciați-vă părinții așa cum sunt, că într-o zi, doamne ferește, nu o să îi mai aveți.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si