Doi prieteni din grupul alături de care Sebastian și Rebeca au fost la mare, au venit la Brigada Rutieră din Capitală. Tinerii au văzut cu ochii lor cum prietenii le-au pierit într-o fracțiune de secundă, după ce au fost spulberați de autoturismul condus de Vlad Pascu. Unul dintre tineri a venit în fața anchetatorilor bandajat, cu mâna în ghips. A fost și el rănit de mașina care a semănat moarte pe drumul dintre 2 Mai și Vama Veche, și a povestit în fața anchetatorilor cum au decurs evenimentele în acea seară.

Citește și: EXCLUSIV: Doi dintre supraviețuitorii accidentului de la 2 Mai, audiați după tragedie/ Avocat: ”Părerea mea este că vinovatul riscă o pedeapsă și pe viață”

Pentru rănile fizice, tânărul are acum nevoie de recuperare. Însă, întâmplările macabre pe care le-a trăit în noaptea respectivă nu i le va putea șterge nimic din minte.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Vlad Pascu este acum în spatele gratiilor și acolo va rămâne până la o condamnare definitivă. Este cercetat pentru ucidere din culpă, însă avocații victimelor cer ca el să fie pedepsit pentru omor calificat. De altfel, specialiștii spun că pentru tânărul de 19 ani s-a închis orice portiță care ar fi putut să îl scape de o pedeapsă usturătoare. Chiar dacă și-ar recunoaște faptele și ar cere să fie judecat prin procedură simplificată, magistrații ar putea să îi aplice pedeapsa maximă.

Dacă va fi găsit vinovat pentru omor calificat, Vlad Pascu s-ar putea alege cu o pedeapsă de până la 25 de ani de închisoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si