Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. Viitoarea mireasă și-a ars părul înainte de nuntă. "Ultimul lucru la care mă așteptam era să-mi pierd tot părul”

Cu doar trei săptămâni înainte de nuntă, o viitoare mireasă, în vârstă de 33 de ani, a postat un strigăt emoționant de ajutor pe TikTok după ce și-a ars jumătate din păr în urma unui tratament japonez de îndreptare.

Sorin Negru,

VIDEO. Viitoarea mireasă și-a ars părul înainte de nuntă

[Sursa foto: Yahoo News]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Catherine Batista, din Boston, spune că a făcut procedura de îndreptare a părului creț la un salon „recunoscut” din orașul ei pe 13 august, chiar înainte de nunta ei.

Citește și: EXCLUSIV: Umilințele la care era supusă tânăra ucisă în Mangalia/ Ionuț Ciobanu:”Loredana o îndemna pe sora mea să se culce cu patronii”

Femeia obișnuia să meargă la coafor în Brazilia pentru a-și îndrepta părul, de fiecare dată când își vizita familia.  

De data aceasta, produsul aplicat pe scalpul ei s-a simțit „foarte, foarte ciudat”, a spus tânăra, dar nu a vorbit pentru că nu a vrut să fie o „nesimțită” și să pună sub semnul întrebării expertiza stilistului ei.

„Am văzut o cantitate imensă de păr rămasă pe piaptăn”

Cu toate acestea, când stilistul a început să perie părul după ce l-a spălat, Batista a spus că a văzut „o cantitate imensă de păr rămasă pe pieptene” și o privire pe chipul coafezei „de parcă ar fi văzut o fantomă”.

Disperată să vadă 50% până la 75% din părul ei era pe podea, viitoarea mireasă și-a îngropat fața în mâini în stare de șoc pentru „o perioadă lungă de timp”.

Citește și: VIDEO. O tânără de 26 de ani, supranumită "cel mai sexy om de știință", moment viral pe net. Cum a reacționat după ce un șarpe Boa a lăsat o substanță albă pe mâna ei

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Apoi, și-a sunat logodnicul și a început să plângă. Deși nu i s-au luat bani pentru îndreptarea părului, Catherine a declarat că se consultă cu un avocat în legătură cu accidentul.

„Nu și-a cerut scuze o dată”, a spus Batista despre stilistă. „A continuat să spună: „Oh, trebuie să fi fost ceea ce era pe părul tău înainte”, a spus tânăra pentru Insider.

„Ultimul lucru la care m-aș fi așteptat era să-mi pierd tot părul”

Faptul că nunta ei era iminentă a făcut ca experiența înfiorătoare de la coafor să fie cu atât mai traumatizantă pentru Catherine.

„Este atât de scump și încercăm să ne asigurăm că totul merge perfect”, a spus ea despre planificarea nunții. „Ultimul lucru la care m-aș fi așteptat era să-mi pierd tot părul.”

Citește și: FOTO/VIDEO- Greșeala teribilă făcută de o femeie care a vrut ruj permanent pe buze: „Toți spun că arăt ca un monstru!”

După ce a strigat după ajutor într-un filmuleț devenit viral pe TikTok, un stilist și influencer pe nume Alfredo Lewis i-a venit femeii în ajutor.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Astfel, Catherine a luat decizia de a merge în Las Vegas, locația în care se găsește Alfredo, pentru a-și repara părul, marcând un final fericit al poveștii de groază pentru podoaba ei capilară.

Batista nu știa de Lewis anterior, dar urmăritorii au remarcat că acesta mai ajutase victime ale unor stiliști.

În timp ce alți stiliști au adunat o audiență masivă prin simpla reacție la dezastrele produse asupra părului, Lewis a declarat pentru Insider că a preferat să intervină pentru a ajuta. „Întotdeauna am fost atras să iau clienții pe care nimeni altcineva nu și-i dorește”, a spus el.

@cat_batista I am at a loss of words. I never imagined something like this would happen, let alone weeks before my wedding. Any help or advice would be hugely appreciated. #help #hairdisaster #hairfail #bridetobe #hairloss #wigs #weddingstress #weddingdisaster #hairfail #hairhelp ♬ original sound- Catherine Batista

După ce a fost asaltat de share-uri despre situația dificilă a lui Batista, Lewis, care a lucrat cu clienți celebri precum Adriana Lima și Sandra Bullock, a luat legătura cu viitoarea mireasă mai întâi pe TikTok și apoi printr-un apel privat.

„O să-i salvăm părul”, a anunțat el într-o a doua postare, adăugând că el și doi colaboratori se vor întâlni cu Batista în Las Vegas pe 29 august pentru o tunsoare, vopsire și aplicare extensii de păr. Lewis a spus că prețul serviciilor pe care el și echipa sa le acordă gratuit ar putea costa între 3.000 și 4.000 de dolari.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI