Cum e posibil ca un student la medicină cu rezultate foarte bune, care frecventa în același timp și teologia să devină suspect într-o crimă înfiorătoare? Este întrebarea la care trebuie să răspundă psihiatrii care se vor ocupa de expertiza tânărului din Timișoara care a recunoscut că și-a ucis iubita din gelozie. Dacă se demontrează că nu a avut discernământ, atunci va scăpa de pedeapsa într-un penitenciar de maximă siguranță.

Vă avertizez, urmează înformații cu un puternic impact emoțional, a transmis Christian Sabbagh.

Viitor medic și teolog devenit călăul iubitei

Atitudinea tânărului de de 23 de ani i-a șocat pe judecători și procurori. Și-a recunoscut crima, dar a cerut să fie trimis în arest la domiciliu. Va rămâne totuși după gratii în perioada următoare și va trece printr-o expertiză psihiatrică la București. Mirel și Andreea formau un cuplu din octombrie anul trecut.

,,...în ultima lună am simțit-o mai distantă. În data de 22.03.2024, în timp ce ne aflam la apartamentul părinților mei, am observat că Andreea tasta pe telefon și am crezut că vorbește cu cineva. Am întrebat-o cu cine discută iar ea a refuzat să îmi spună cu cine se conversa. Am încercat să îi iau telefonul din mână și ea l-a ținut strâns. Am reușit totuși să i-l iau și i-am spus Andreei să îmi spună codul PIN.

A refuzat să mi-l dea şi mi-a spus că vrea să se despartă de mine'', a spus tânărul.

Individul a mers în bucătărie de unde a luat 2 cuțite. A urmat o luptă în care Andreea s-a străduit să se apere, dar iubitul ei s-a dovedit mai puternic. S-a ales cu o rană la față, dar nimic nu l-a oprit din furia ucigașă.

Leliana Pârvulescu, profiler criminalist- Fata probabil a murit după primele lovituri și atunic el a continuat.

Asta arată furie extremă interioară.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Gelozia ar fi deslănțuit această furie.

Leliana Pârvulescu, profiler criminalist- Ea conversa cu cineva, nu a vrut să-i arate și atunci furia asta strânsă ne arată că e vorba de un narcisist. Un narcisist nu suportă ca partenera sa să aibă o altă relație, să-l părăsească, și atunci preferă să ia viața.

Dacă expertiza psihiatrică va demonstra că nu a avut discernământ, atunci din închisoare poate ajunge într-un spital de psihiatrie, cu pază mai blândă și condiții mai bune.

Andrei Motoc, prof. universitar UMF Timișoara- Avem 7000 de studenți care în general ne fac cinste, legat de Mirel este un student bun am zice pe baza examenelor și realizărilor profesionale, era student la buget, ceea ce atestă că la media peste 9 avea preocupare in acest sens.

Mirel era student și la Teologie. Chiar și așa, a ignorat cea mai importantă poruncă: să nu ucizi!

Citește și: Continuă revolta după moartea Andreei, tânăra ucisă de Mirel Dragomir. O fostă studentă la Medicină trage un semnal de alarmă: „Cuiva îi vei ieși în cale. Abia aștept”

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Leliana Pârvulescu, profiler criminalist- Conștient sau inconștient, el s-a dus către aceste meserii.

În general, criminalii de genul acestuia, care combină tulburări ca și narcisismul, care combină psihopatia, catută aceste meseriii. Și medicina, și teologia duc între legătura între corp, între spiritualitate.

La Universitatea de Medicină din Timișoara a apărut un adevărat altar în memoria Andreei. Tânăra de 21 de ani a sfârșit nevinovată iar colegii sunt șocați de cele întâmplate. La 4 zile după tragedie nu-și găsesc cuvintele pentru a vorbi despre studenta mereu cu zâmbetul pe buze.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: