Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Viorica Dăncilă caută trădătorii de la moțiune, alți lideri îi pregătesc debarcarea de la șefia PSD

Se ascut sabiile si se pregateste un puci in PSD. Vizata este chiar Viorica Dancila, considerata acum incapabila sa mai gestioneze partidul, dupa infrangerea umilitoare de la motiune, care a lasat-o fara jiltul de la Palatul Victoriei. Intrebarea care se pune e insa daca presdeintele social-democrat mai este sustinut in cursa prezidentiala, de luna viitoare.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La nici 24 de ore de la adoptarea motiunii de cenzura, premierul si-a sustinut sedinta saptamnala de guvern, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Dar colegii ei puneau la cale un puci. Tabara Marcel Ciolacu- Gabriela Firea- Paul Stănescu vrea sa forteze o demisie a Vioricăi Dăncilă de la șefia PSD. S-au strans la Parlament alaturi de alti 30 de colegi si vor sa secere de indata conducerea PSD.

Viorica Dancila: Foarte bine ca s-au intanit. Nu le face cinste celor care lucreaza in spetele usilor inchise eu sper sa nu fie o noua miscare pucista.

Viorica Dăncilă caută trădătorii de la moțiune

Marele semn de intrebare este, daca Viorica Dăncilă mai candideaza sau nu la alegerile prezidențiale.

Chiar dacă nu poate fi retrasă de pe buletinul de vot, PSD ar putea susține un alt candidat, cel mai probabil pe Mircea Diaconu, asa cum Victor Ponta sugera inca de ieri.

Asadar in timp ce Dancila cauta tradatorii care au lasat-o fara functie, colegii cauta vinovatii. Iar printre ei se numara chiar premierul.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Imaginea zilei la moțiunea de cenzură. Ce a făcut Eugen Teodorovici când s-a aflat rezultatul voturilor

Dar undeva este o ipocrizie. Sa il luam ca exemplu pe Marian Oprisan, liderul PSD Vrancea.

„Dacă dai căutare pe google «proasta României», îţi dă Dăncilă”, ar fi spus acesta intr-o discutie purtata astazi cu Olguta Vasilescu.

Altul este insa discursul in fata camerlor de luat vederi.

Marian Oprișan, vicepresedinte PSD: Hai sa terminam cu fake news urile si prostiile, ca nu am facut nicio asemnea afirmatie, e o minciuna.

Un lucru e clar, baronii din PSD cer in spatele usilor inchise capul lui Dancila, dar momentan la sedinta CEX ar fi urmat să fi exclusi doar cei care au tradat partidul la votul de la motiunea de cenzura.


Marian Oprișan, vicepresedinte PSD: In spiritul nostru istoric, tradatorii au facut ca sa pice motiunea de cenzura.

Citeste si: Dăncilă: Îi cer preşedintelui Iohannis, artizanul acestui haos, să numească rapid un guvern capabil, dacă are de unde

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI