Se pare că Eugen Teodorovici a fost omul aflat în ”centrul atențenției” în ziua moțiunii de cenzură. Pe lângă dialogul halucinant pe care l-a avut cu o jurnalistă, Teodorovici, în momentul în care social-democraţii au aflat rezultatul votului la moțiunea de cenzură, a făcut un semn care arată că totul s-a terminat: Guvernul a fost demis şi pleacă acasă.

Ministrul de Finanţe a fost zâmbitor şi destul de relaxat, semn că a acceptat rapid înfrângerea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Premierul etiopian Abyi Ahmed, distins cu Premiul Nobel pentru Pace

Citeste si: Replica uluitoare a Vioricăi Dăncilă după moțiune: „Am muncit în credinţă şi nu mi-am aranjat nimic. Sunt convinsă că vom câştiga prezidenţialele. Sper ca apoi locul de muncă să fie la Cotroceni”

Citeste si: ULTIMA ORĂ! Preşedintele Iohannis, consultări cu partidele la Cotroceni

Totul s-a întâmplat în momentul în care Teodorovici se afla în mijlocul colegilor, aproape de locul unde au fost instalate urnele cu bile şi unde toţi greii PSD, în frunte în Viorica Dăncilă, au supravegheat tot procesul de vot.

Parlamentul a adoptat joi moțiunea de cenzură cu 238 voturi „pentru” dintre cele 242 valabil exprimate (în total au fost 245 de voturi). 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si