Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. Virginia și Robi, tot mai aproape de un "date". Robi calcă pe bec și vorbește despre Julia

Robi și Virginia sunt din ce în ce mai aproape de primul lor "date" în "Casa Iubirii". Virginia spune că așteaptă cu nerăbdare acest moment pentru că în afara casei va fi cu siguranță mai deschisă.

Sorin Negru,

Virginia și Robi, tot mai aproape de un "date"


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Virginia este deranjată de faptul că Patrick s-a grăbit să își dea cu părerea în privința relației ei cu Robi în "Casa Iubirii"

Citește și: Cine este Alex, noul concurent din "Casa Iubirii". "Am văzut că Juliei i s-au ridicat farurile de când a intrat"

"Important e ce știu eu și Robi", spune Virginia, care nu este de acord cu verdictul lui Patrick că ei doi nu sunt compatibili.

"Totuși noi suntem la început", a insistat Virginia.

Primul date dintre Robi și Virginia

Urmează în curând primul "date" pentru Virginia și Robi din "Casa Iubirii". "Parcă îl simțeam. Știu că am cerut și ne-a dat de înțeles că poate o să avem ceva", a spus Robi.

"Eu îl aștept, chit că și acolo sunt camere, dar parcă e altceva afară. Eu cred că o să fiu mult mai deschisă"

Patrick se așteaptă ca amândoi să se întoarcă din date mult mai apropiați unul de altul.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Robi a dat de înțeles că ar prefera un date de noapte cu Virginia. "De care vrea Virginia, de noapte!", a spus Robi care i-a făcut pe toți să izbucnească în râs.

Virginia și Robi, tot mai aproape de un "date"

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Virginia nu-l iartă pe Robi că a pierdut brățara primită cadou

Lui Robi îi place foarte mult să o vadă pe Virginia îmbrăcată sport. Cei doi s-au întâlnit în grădină și Robi o ține în brațe: "Îmi place de tine, sincer", spune Robi.

Robi nu ar vrea să o vadă pe Virginia în lacrimi, ca pe Stefania.

"Nu aș vrea să te afecteze comentariile", spune el

Concurenta e sătulă să mai dea explicații: “E important cum vedem noi lucrurile”. Robi este de aceeași părere: "Nu mă interesează ce cred alții", spune el

Robi a pierdut brățara, iar Virginia nu-l iartă: “Te duci și îți iei una la fel!”

Robi își dă cu dreptul în stângul și îi spune Virginiei că acum lucrurile vor fi mai simple pentru că Julia are un nou băiat în casă interesat de ea.

"Lasă că nu mă mai repet, că Juliei i-a venit acum un băiat. Acum nu o să mai am eu treabă, oricum nu aveam, dar...", se fâstâcește concurentul din "Casa Iubirii". 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI