Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Virusul West Nile continuă să facă victime. O femeie din Bihor e în comă

Virusul West Nile, transmis prin înțepătura țânțarilor, continuă să facă victime la noi în țară. De la începutul sezonului au fost raportate zeci de cazuri. Cel mai recent vine din județul Bihor, unde o femeie de 74 de ani a intrat în comă după ce a fost înțepată de țânțari.

Redactia Stirile Kanal D,

Alertă West Nile - o bihoreancă e în comă [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Femeia s-a internat la spitalul județean Bihor la sfârșitul lunii august. Atunci prezenta simptome de meningo-encefalită, iar starea ei s-a agravat.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

După analizele amănunțite, medicii au confirmat infecția cu virusul West Nile. De mai bine de două săptămâni pacienta este în comă și a fost internată pe secția ATI.

Specialiștii spun că acest virus poate determina boli grave mai ales în cazul persoanelor trecute de 60 de ani, cu un sistem imunitar scăzut.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI