Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Vlăduța Lupău a organizat o petrecere în curte de 1 Mai

Joi trebuia să se mărite, iar vineri să fie pe scenă, însă din cauza pandemiei a fost nevoită să renunțe la tot.. pentru moment! Vlăduța Lupău a sărbătorit de 1 Mai acasă, într-un cadru restrâns.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Chiar și așa tânăra artistă a pregătit o petrecere în curtea casei, cu produse tradiționale și bineînțeles cu nelipsitele grătare.

Daca in alti ani Vladuta Lupau era invitata sa cante la petrecerile de 1 Mai, anul acesta si-a facut o petrecere acasa. Impreuna cu familia si cu Aurel Tămaș au sarbatorit asa cum se cuvine.

In curtea casei artista a organizat si o masa cu bucate traditionale pe care chiar ea le-a pregatit.

Citeste si: Şase tineri au făcut grătar pe malul râului Mureş. Trei dintre ei îşi montaseră corturile în zonă, fiind amendaţi

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”Am facut niste placinte cu coada de ceapa si cu branza, aperitiv din toate bunataturile din porc, sunca, toba, carnati, jumari si pita de casa”, spune Vladuta.

De la petrecerea din izolare nu au lipsit nici gratarele si nici micii:

”Am pregatit niste fleica, costita, punem de niste mici. Cu sigurnata si altii acasa, cum pot pe balcoane, in curte. Anul asta e asa cum se poate...”

”Noi, de fapt, dragi telespectatori, ne revenim dupa nunta care nu a fost de fapt, dar o sa vina”

Citeste si: Marcel Vela, mesaj de 1 MAI: "Ne vedeam cu cei dragi la munte, la mare, la distracţii, la grătare. Oricum, dar nu aşa"

Joi Vladuta trebuia sa fie imbracata in rochie de mireasa. Tanara avea programata petrecerea de nunta la care urmau sa ajunga peste 700 de invitati, insa, din cauza pandemiei, a fost nevoita sa amane evenimentul. Anul trecut ea si fotbalistul Adrian Rus s-au casatorit civil intr-un decor de basm.

Citeste si: Vulpița, apropiere interzisă cu un concurent de la Puterea dragostei: "E cea mai mare iubire"

La ora actuala, Vladuta Lupau este una dintre cele mai apreciate artiste de muzica populara si petrecere din Romania. Pe retelele de socizalizare este urmarita de sute de mii de persoane, iar melodiile sale stau saptamani bune in topuri cu milioane de vizionari pe Youtube.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI