Schela amplasata pe fatada unei cladiri cu 6 etaje s-a desprins, azi dimineata, in bucati- de parca ar fi fost din hartie. O rafala extrem de violenta a facut ca grinzile sa cada de la peste douazeci de metri inaltime si sa se prabuseasca peste doua masini parcate pe strada. Totul s-a intamplat in centrul capitalei, intr-o zona intens circulata in timpul saptamanii.

Furtuna subita a fost urmata de nun val de frig, dar si de o scurta ninsoare.

Citeste si: Alegeri prezidenţiale 2019- Peste 61.000 de români au votat până în jurul orei 19:00, la secţiile din străinătate în turul al doilea, cu peste 10.000 mai mulţi decât la primul tur

Citeste si: Raluca Turcan şi-a vândut vila din Mogoşoaia şi apartamentul din Bucureşti pentru a se muta la Sibiu! Noul vicepremier a obţinut 200.000 de euro din tranzacţiile imobiliare!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Mircea Diaconu l-a luat la mişto pe Mihai Eminescu? Un scriitor a relatat reacţia fostului candidat la preşedinţie: “M-a întrebat cine este Eminescu şi "cam ce treabă are el cu ăsta"

Citeste si: Cum a apărut fosta noră a Vioricăi Dăncilă înaintea alegerilor!

In Oltenia, Muntenia, zonele depresionare, dealurile Moldovei- precipitatii mixte, conditii de polei, vantul intensificari in muntii banatului. Si litoralul a fost maturat astazi de o furtuna puternica, iar marea a fost mai agitata ca niciodata. Ninsori si ploi vor fi, pana maine, in mare parte a tarii iar meteorologii spun ca soferii vor avea parte si de polei.

Faleza de la Cazinou a fost scufundata intr-o ceata groasa, iar intregul tarm- din Mamaia si pana in Constanta a fost acoperit inca de dimineata de o cortina de vapori. Este vorba despre un fenomen rar, provocat de doua mase de aer: una rece- adusa de un anticiclon si o masa de aer cald- impinsa de un ciclon mediteranean. In plus, si temperatura din apa marii fluctueaza:

Vântul care a suflat cu putere și noaptea trecută în Constanța a doborât  un copac peste o mașină parcată, în care se afla un copil de doi ani. Părinții l-au lăsat pe micuț la interior preț de câteva minute, fără să-și imagineze ce avea să se întâmple. Când au văzut copacul căzut peste autoturism, oamenii și-au ieșit din minți, însă din fericire au reușit să scoată copilul nevătămat de acolo. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si