Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Wild Cooking: rețetă delicioasă de omletă perfectă cu prosciutto

În cel mai recent episod al emisiunii Wild Cooking, marca TheXclusive, puteți afla cum să preparați cea mai delicioasă omletă perfectă cu prosciutto, un mic dejun perfect, gustos și ușor de făcut.

Madalina Grigore,

VIDEO | Wild Cooking: rețetă delicioasă de omletă perfectă cu prosciutto

[Sursa foto: Captură YouTube- theXclusive]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Omleta este unul dintre preparatele des făcute pentru un mic dejun savuros și consistent. O  rețetă simplă, dar perfectă, marca Wild Cooking TheXclusive,  care vă va ajuta să îi impresionați pe cei dragi de dimineață și cu ajutorul căreia îți vei cuceri.

Iată  cum prepară bucătarul emisiunii omleta cu prosciutto,  care sunt ingredientele de care aveți nevoie și cum se prepară! Este important de precizat că această rețetă poate fi făcută și în natură pentru iubitorii de aer liber, dar și în propria bucătărie.

Citește și: VIDEO| Wild Cooking: Carne de vită cu sos cremos de ciuperci

VIDEO| Wild Cooking: rețetă delicioasă de omletă perfectă cu prosciutto

[Sursa foto: Captură YouTube- theXclusive]

Ingrediente omletă perfectă cu prosciutto 

  • 10 ouă la temperatura camerei
  • 20 de felii de prosciutto
  • sare după preferințe
  • o ceapă roșie
  • o roșie
  • un ardei gras
  • câteva fire de  ceapă  verde
  • brânză după preferințe
  • 4 felii de pâine toast

Citește și: VIDEO| Wild Cooking: rețetă de cheeseburger delicios în sălbăticie

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

VIDEO| Wild Cooking: rețetă delicioasă de omletă perfectă cu prosciutto

[Sursa foto: Captură YouTube- theXclusive]

Mod de preparare omletă perfectă cu prosciutto

Se începe cu pregătirea focului pentru pirostrie. Într-un bol de dimensiuni mai mari se sparg 10 ouă la temperatura camerei și se bat până când gălbenușurile se încorporează cu albușurile. Se adaugă sare după preferințe și gust și se mai amestecă puțin. Bolul se lasă deoparte.

Cele 20 de felii de prosciutto se iau pe rând și se așează în tigaie în cerc și se lasă la prăjit. Cât timp acestea se prăjesc se taie ceapa roșie de dimensiuni potrivite, rondele după mărunt. Se pune în tigaie, în centrul feliilor de prosciutto. Ardeiul gras ales se taie cuburi mici, potrivite și se pune peste ceapa roșie în tigaie. Cu ajutorul unei linguri de lemn se amestecă legumele din tigaie, feliile de prosciutto se lasă în continuare la gătit.

Peste legumele din tigaie se pun ouăle bătute din bol și omleta se aduce din exterior spre interior pentru a se găti cum trebuie. Se toacă și roșia mai mare care se pune peste legumele și ouăle din tigaie. Firele de ceapă verde se taie rondele dar până vor fi puse în tigaie se va adăuga puțină brânză rasă după preferințe și gust.

Patru felii de pâine toast se așează în formă de pătrat peste omleta, legumele și prosciutto-ul din tigaie, se mai adaugă brânză rasă după preferințe și gust și se pune și ceapa verde tăiată rondele. 

Citeste si: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern- kfetele.ro

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupă Diana, fiica Deliei Budeanu. Detalii neștiute despre primul copil al regretatei crainice TV- radioimpuls.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Feliile de prosciutto se aduc peste feliile de pâine din centrul tigăii pentru a le acoperi complet și perfect, treptat. Când omleta este aproape gata feliile de pâine se întorc una peste alta pentru a se obține două sandvișuri. Se mai lasă puțin la gătit și când este gata se ia din tigaie și se pune pe farfurie.

Citește și: VIDEO| Wild Cooking: rețetă perfectă de friptură de vită

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI