Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Yoga este la înălțime, la propriu! Cei care doresc să practice această disciplină trebuie să fie foarte curajoși, cursurile având loc pe clădiri cu 100 de etaje

Sky-yoga este un concept în care cursanții se pot relaxa practicând yoga, dar de pe podeaua unui zgârie-nori.

Redactia Stirile Kanal D,

Cursuri de yoga pe un zgârie-nori [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

„Cursurile de yoga la înălțime au devenit foarte populare printre cei care își doresc liniște absolută, dar și o priveliște spectaculoasă. În New York, de la etajul 101 al unui zgârie-nori, cursanții se relaxează pe o podea de sticlă. Singura condiție este să n-ai rău de înălțime!” a spus Simona Pătruleasa.

Din luna mai și până în luna septembrie, pasionații de yoga se pot bucura de o experiență cu totul aparte – SKY-YOGA, un concept care prinde de minune în orașele cu zgârie-nori. De exemplu, la New York, cursanții se strâng pe o clădire cu 100 de etaje.

Citește și: Google se schimbă radical. "Poți face brainstorming cu AI când cauți orice!" Anunțul surprinzător făcut de gigantul american

„Este o tradiție începută pe perioada pandemiei și ne-a ajutat. Ne trezim de dimineață pentru sky-yoga în fiecare zi de miercuri și abia așteptăm acest moment al săptămânii.

Suntem foarte norocoși să facem asta”, a spus un cursant.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Sky-Yoga se face alături de un instructor acreditat, iar cursul ține 45 de minute. Participanții au nevoie de o sticlă pentru hidratare și de saltele.

„Funcționează pentru că e un concept unic. Avem o locație incredibilă, cu o priveliște superbă asupra orașului New York și stăm acolo timp de o oră, e timp pentru noi înșine, practicând yoga”, a spus o cursantă.

Citește și: VIDEO La 98 de ani încă mai practică gimnastica! Ce mănâncă Johanna Quass ca să se mențină în formă bună la o asemenea vârstă?

„Bună, bună dimineața! Bine ați venit! Sunteți la cursul de yoga de la Edge, în orașul New York, bucurați-vă de priveliște!”, a spus un instructor.

Pentru o astfel de experiență, doritorii trebuie să scoată din buzunar 75 de dolari.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI