Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Yoga pentru bebelusi de 6 saptamani. Care sunt beneficiile

La doar sase saptamani bebelusii fac yoga cu mamicile! Un program unic de sanatate si dezvoltare personală a devenit popular in randul parintilor din Romania. Se numeste baby yoga si are mai multe beneficii pentru copii si mamici.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Atmosfera este placuta la cursurile de baby yoga unde mamicile si bebelusii cu varste cuprinse intre sase saptamani si un an se relaxeaza si se distreaza impreuna.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Conceptul este nou in Romania si a fost adus in premiera de catre Mirela BuzilA. Cursurile au loc in Cluj Napoca iar mamele sunt foarte incantate, pe langa tehnicile de yoga cu micutii, ele invata si cele mai importante aspecte care tin de dezvoltarea acestora.

Programul de yoga cu bebelusi dureaza sase saptamani, costa 360 de lei abonamentul iar mamicile nu rateaza niciun curs.

Programul baby yoga va fi extins la nivel national prin turnee si evenimente organizate in mai multe orase din tara.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI