Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Zăpada căzută cu nemiluita le-a dat mult de furcă șoferilor

Ninsoarea le-a dat bătăi de cap șoferilor care au avut drum aseară prin Pasul Gutâi din Maramureș. Un tir a rămas blocat în zapada căzută cu nemiluita.

Iulian Ciurea,

Circulația în Pasul Gutâi, încurcată de un tir derapat pe zăpadă [Sursa foto: Adevărul]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Soferii care au trecut aseara prin Pasul Gutai din Maramures abia au putut razbate prin zapada depusa pe sosea. Un tir a ramas blocat in trafic.

Cu toate că, in zona, ninsoarea a inceput încă de dimineața, utilajele de deszapezire si-au facut aparitia prea tarziu .Doua echipaje de politie au venit pentru a fluidiza traficul rutier.

În Pasul Gutâi a căzut zăpadă cu nemiluita, spre disperarea șoferilor

„Stratul imediat are 10 cm, aproximativ, cu aproximație. Că nu se lucrează la drum și drumul ăsta chiar e circulat, din punctul meu de vedere. Am și drapat în curbe. Am văzut un utilaj coborând mai devreme dar problema e la urcare mai mare ca la coborâre”, spun șoferii.

Polițiștii rutieri au sancționat administratorul drumului pentru ca nu a intervenit in timp util

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„Polițiștii rutieri au sancționat contravențional administratorul drumului pentru intervenția tardivă cu mijloace de deszăpezire. Valoarea amenzii aplicate este de 10 150 de lei”, spune poliția.

Traficul in zona nu a fost oprit, dar se circula in conditii de iarna.

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI