„În plus, artistul însuși a avut onomastica, dar a aniversat și împlinirea a 7 ani de când și-a cerut de soție partenera de viață. Cum a fost petrecerea din Statele Unite, vedem chiar acum”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Petrecere pentru artistul Ionică Ardeleanu

Românii petrec peste Ocean la fel de bine ca acasă. Iar asta o demonstrează și artistul Ionică Ardeleanu, care, în ultimele zile a ținut-o numai într-o petrecere. Unul dintre motive a fost împlinirea a 7 ani de când și-a cerut partenera de soție.


Artistul și soția lui au organizat o petrecere uriașă la vila lor din California, unde s-au distrat atât adulții, cât și cei mici. Cântărețul și-a sărbătorit onomastica alături de toți cei dragi, care i-au făcut o mulțime de surprize.
Chiar dacă artistul a luat drumul Americii în urmă cu 27 de ani, nu a uitat niciun moment să petreacă în stil românesc și bucură de fiecare dată când scoate melodii în graiul strămoșesc.

Citește și: VIDEO- Crăciunul lui Valentin Sanfira. Cum petrece cântărețul sărbătorile de iarnă?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Cel mai bucuros de petrecere pare să fi fost fiul cântărețului, micuțul Matteo Ioan.

Băiețelul, cu același prenume de sfanț ca al tatălui, a împlinit în această perioadă 3 anișori și a avut o petrecere tematică, potrivită unui mic super-erou.
În ciuda condițiilor minunate pe care le are în California, dorul de casă nu-i dă pace artistului, care va reveni în țară în scurt timp, ca să se bucure de o petrecere autentic românească în regiunea lui de baștină: Țara Moților.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si