Regele muzicii pop ramane nemuritor in inimile fanilor si ale copiilor sai. Prince Michael, Paris si Bigi ar purta cenusa tatalui lor incastrata in bijuterii de forma unor inimi sfarmate. Tinerii apar rar cu aceste coliere in public. Le-ar tine bine incuiate in casa pentru a nu fi furate.

Potrivit publicatiei Radar Online, sicriul aurit din mausoleul dedicat lui Michael Jackson ar fi de mult gol.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

De cand cu documentarul artistic despre acuzatiile de pradator sexual, au aparut si voci care sustin ca mama artistului ar fi incinerat trupul lui Michael pentru a descuraja jefuitorii de morminte.

Cand Michael Jackson a murit, acum 10 ani, a lasat in urma trei copii: Paris Jackson, Prince Michael si Prince Michael Jackson the second. Primii doi au fost conceputipprin fertilizare in vitro pe cand era casatorit cu asistenta medicala Debbie Rowe.

Despre al treilea copil, Bigi cum este cunoscut, se stie ca este singurul sau copil biologic si, aparent, ultimul mostenitor.

Despre toti copiii sai, presa tabloida de peste Ocean scrie ca traiesc de parca Michael Jackson i-ar veghea in permanenta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si