Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Zvon: bijuterii cu cenușa lui Michael Jackson, purtate de copiii săi

Copiii lui Michael Jackson poartă in coliere cenusa ramasă dupa incinerarea vedetei pop in 2009. La 10 ani de la moartea vedetei, au aparut voci care sustin că mama artistului i-ar fi incinerat trupul ca să nu fie pradat.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Regele muzicii pop ramane nemuritor in inimile fanilor si ale copiilor sai. Prince Michael, Paris si Bigi ar purta cenusa tatalui lor incastrata in bijuterii de forma unor inimi sfarmate. Tinerii apar rar cu aceste coliere in public. Le-ar tine bine incuiate in casa pentru a nu fi furate.

Potrivit publicatiei Radar Online, sicriul aurit din mausoleul dedicat lui Michael Jackson ar fi de mult gol.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

De cand cu documentarul artistic despre acuzatiile de pradator sexual, au aparut si voci care sustin ca mama artistului ar fi incinerat trupul lui Michael pentru a descuraja jefuitorii de morminte.

Cand Michael Jackson a murit, acum 10 ani, a lasat in urma trei copii: Paris Jackson, Prince Michael si Prince Michael Jackson the second. Primii doi au fost conceputipprin fertilizare in vitro pe cand era casatorit cu asistenta medicala Debbie Rowe.

Despre al treilea copil, Bigi cum este cunoscut, se stie ca este singurul sau copil biologic si, aparent, ultimul mostenitor.

Despre toti copiii sai, presa tabloida de peste Ocean scrie ca traiesc de parca Michael Jackson i-ar veghea in permanenta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI