Close sidebar
Close sidebar

Videochatul, ocupatia la care tinerele apeleaza sa faca bani repede! Dramele ascunse din spatele acestei "meserii". Ce a patit aceasta tanara, suspecta de cancer

O tanara suspecta de cancer, care nu are cu ce sa isi plateasca tratamentul, a apelat la aceasta modalitate de a face rost de bani. Doar ca drama ei este mult mai mare. ##VIDEO24280##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Program felxibil, conditii de lux si castiguri de mii de euro. Cu astfel de promisiuni le ademensc patronii de astfel de firme pe tinere. Doar ca e prea frumos ca sa fie adevarat.

Aceasta tanara a avut planuri marete, insa a avut parte numai de nenorociri. Tatal i-a murit, iar casa i-a ars. A fost data afara din casa bunicilor, asa ca a nevut nevoie de bani. Ideea fostului iubit a prins repede contur, iar o prietena a convins-o ca poate face videochat. La inceputul totul pare sa fie in regula, iar barbatii o cautau. Doar ca, in realitate, lucrurile nu stateau chiar asa.

„Mi s-a spus ca eu nu am voie sa le cer banii, ca nu am voie sa reziliez constractul. Mi-au dat 30 de lei, in loc de 100 de lei. Mi-au zis ca voi avea salariul minim pe economie in contract. Practic, faceam evaziune fiscala impreuna”, povesteste ea.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Pentru a face bani, trebuia sa stea ore in sir in fata camerei web. A ajuns sa se drogheze pentru a face fata. „ Eram nefericita cu alegera mea”.

Ceea ce semnase nu ii oferea nicio protectie. "Cam toata lumea stie ca in domeniul asta oamenii de trag in piept, pentru ca au nudurile tale si se poate”, povesteste tanara.

Tanara sustine ca si-a cautat numeroase locuri de munca, insa toate ofereau salariul minim pe economie.

A descoperit ca este suspecta de cancer, iar pentru ca nu avea nu contract de munca nu i se deconta nici analizele, nici tratamentul. A ajuns la a treia firma de videochat.

Cand credea ca nu are ce sa se mai intampla rau, un client i-a spus ca internetul e plin cu poze cu ea indecente.

„Mi-a dat un link si erau poze cu mine. Eram in toata splendoarea”. Ea crede ca una din firme se foloseste in continuare de imaginea ea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI