Un copil de până în 10 ani i-a furat din buzunar lui Adrian Minune o sumă de bani. Incidentul a avut loc chiar la un eveniment, în timp ce artistul cânta. Momentul a fost surprins de altfel și de fata manelistului, Karmen, care i-a povestit întâmplarea.

Care a fost reacția lui Adrian Minune când a văzut videoclipul?

Mulți s-au amuzat de situație, însă artistul a fost puțin deranjat, după care i-a trecut și a început și el să râdă de videoclip.

„Am râs rău, și eu, și el. Eu mă așteptam să fie amuzat, dar fii atent că tata chiar s-a enervat. Dacă vă uitați acum la materialul ăsta, vă rog frumos, ieșiți, dați pe pauză, căutați clipul să vă uitați la copilul ăla, când tata se întoarce cu fața la el, că el se uită pe sus. E cel mai tare lucru posibil, m-am uitat la faza aia de 500 de ori. Gen «n-am făcut nimic». Și cică tatăl copilului l-a și certat rău, îți dai seama. N-avea omul nicio vină, bineînțeles, cred că cu toții am furat ceva când eram mici”, a spus Karmen Simionescu, pentru cancan.ro.

Adrian Minune - manelist

Adrian Minune a fost furat la o nuntă

[Sursa foto: TikTok]

Citește și: Vărul lui Tzancă Uraganu, în stare critică la spital după ce a fost strivit în timp ce fura dintr-un TIR în mers

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Inițial, un bărbat a vrut să-i dea peste mână copilului, care se afla în spatele lui Adrian Minune și deja apucase să întindă mâna și să apuce bancnotele. Karmen Simionescu nu condamnă în niciun fel ceea ce a făcut băiatul, deoarece, în general, copiii sunt tentați să mai fure bani, obiecte pe care în mod normal poate că nu le-ar primi. Chiar ea ar fi furat un lanț de la pantalonii unei fete, în timp ce era la grădiniță.

„N-am furat bani! Eu am furat obiecte! Le-am ținut ascunse, ca să nu-și dea seama ăla de la care am furat, ca să treacă niște timp. Am furat un lanț de la pantalonii unei fete. Era la grădi și mi se părea cool. L-am luat, ce e așa grav?! Și niciodată nu l-am purtat la grădi, ca să vezi că eram și deșteaptă”, a explicat fiica lui Adrian Minune.

Adrian Minune

Karmen Simionescu, alături de tatăl său, Adrian Minune

[Sursa foto: Karmen - Instagram]

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Prețul lui Tzancă Uraganu în anul 2023. Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să îți cânte manelistul

Manelistul nu a avut parte de un an excepțional. El a fost supus unei intervenții în Turcia, intervenție despre care artistul a spus că nu a mers foarte bine. De asemenea, acesta a declarat în cadrul unei emisiuni că în ultimul timp petrece mai mult timp cu familia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si