Close sidebar
Close sidebar

Vietile a patru copilasi care locuiau intr-un grajd alaturi de mama lor s-au schimbat, dupa ce Mitropolitul Banatului le-a cumparat o casa

Vietile a patru copii care locuiau in miezul iernii intr-un grajd alaturi de mama lor s-au schimbat radical dupa ce Mitropolitul Banatului a aflat despre cazul lor si le-a cumparat o casa.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Mitropolitul Ioan al Banatului a facut un gest caritabil extraordinar pentru o femeie care locuia impreuna cu cei patru copii ai ei intr-un graj de la marginea localitatii Comlosu Mare. Acesta a cumparat o casa de 3000 de metri patrati cu patru camere pentru ca cele cinci suflete sa poata locui in conditii decente, scrie PRESS ALERT.
”Eram cu probleme bisericesti cand, aseara, am aflat de femeie. Am spus ca imediat plecam acolo. I-am gasit, la lumina farurilor de la masina, la aproape doi kilometri de sat, intr-un colt de grajd – femeia si cei patru copii. Imediat i-am luat in masina si i-am dus in sat, la caldura. Nu-i venea sa creada Pe femeie am dus-o la magazin si am cumparat tot ce-i trebuia – de la detergent pana la fructe pentru copii. I-am spus la preotul din sat ca pana dimineata sa gaseasca o solutie.
Un cetatean avea o casa cu patru camere si 3000 de metri patrati de vanzare si, astazi, am fost si am batut palma cu el sa cumparam din banii bisericii locuinta. Femeia s-a mutat cu copiii acolo. Trebuie sa facem actele”, a povestit, pentru PRESSALERT.ro, IPS Ioan, mitropolitul Banatului.
Citeste mai multe AICI.

Mitropolitul Ioan al Banatului a facut un gest caritabil extraordinar pentru o femeie care locuia impreuna cu cei patru copii ai ei intr-un graj de la marginea localitatii Comlosu Mare.

Acesta a cumparat o casa de 3000 de metri patrati cu patru camere pentru ca cele cinci suflete sa poata locui in conditii decente, scrie PRESS ALERT.

”Eram cu probleme bisericesti cand, aseara, am aflat de femeie. Am spus ca imediat plecam acolo. I-am gasit, la lumina farurilor de la masina, la aproape doi kilometri de sat, intr-un colt de grajd – femeia si cei patru copii.

Imediat i-am luat in masina si i-am dus in sat, la caldura. Nu-i venea sa creada Pe femeie am dus-o la magazin si am cumparat tot ce-i trebuia – de la detergent pana la fructe pentru copii. I-am spus la preotul din sat ca pana dimineata sa gaseasca o solutie. Un cetatean avea o casa cu patru camere si 3000 de metri patrati de vanzare si, astazi, am fost si am batut palma cu el sa cumparam din banii bisericii locuinta.
Femeia s-a mutat cu copiii acolo. Trebuie sa facem actele”
, a povestit, pentru P RESSALERT, IPS Ioan, mitropolitul Banatului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste mai multe AICI.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI