Vâlcea s-a aflat timp de 35 de minute sub atenționare de Cod Roșu de furtună.
Ploaia a avut loc în după-amiaza acestei zile. Zeci de copaci au căzut la pământ, cablurile de telefonie și electricitate au fost rupte, iar mai multe mașini au fost distruse.

Citeste si: Cod portocaliu de furtuni si ploi

Atenţionarea a fost valabilă şi pentru localităţile învecinate: Mihăeşti, Budeşti, Nicolae Bălcescu, Goleşti şi Milcoiu.

Citeste si: Avertizare de cod portocaliu de vijelii. Furtuni și ploi torențiale în mai multe județe

Avertizare de cod portocaliu de vijelii și ploi torențiale în mai multe județe

ANM a emis luni, avertizări cod portocaliu și cod galben de ploi torențiale, vijelii și grindină în mai multe județe ale țării. Alerta intră în vigoare de luni la ora 12.00 și este valabilă până la ora 21.00.

Citeste si: Vin furtuni violente. Care sunt zonele afectate

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Vizate de codul galben de vreme sunt zonele de munte, vestul și nordul Munteniei, Transilvania și sudul Banatului

Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și izolat grindină.

Citeste si: VIDEO| Codul Roșu de vijelii a făcut ravagii. Un turist de 33 de ani a murit după ce a fost lovit de un trăsnet

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 25...35 l/mp. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 25-35 l/mp. 

Vizate de codul portocaliu sunt Oltenia, nord-vestul Munteniei și local în Carpații Meridionali. Aici, vor fi ploi torențiale și pe arii restrânse vijelii (rafale de peste 65…75 km/h). Codul portocaliu vizează județele Caraș-Severin, Mehedinți, Gorj, Dolj, Olt, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița și Prahova. 

Citeste si: Cod galben de inundații în țară. Care sunt zonele vizate

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si