Close sidebar
Close sidebar

Vijelie puternica la Galati. Mai multe persoane au fost ranite de crengile rupte in timpul furtunii

Mai multe persoane au fost ranite, iar unele dintre acestea au fost transportate cu ambulantele la Spitalul Judetean de Urgenta din Galati, dupa ce au suferit diferite traumatisme provocate de crengile de copaci rupte de vijelia puternica de marti seara. Cel mai grav este un barbat de 39 de ani, din localitatea Vanatori, peste care a cazut un copac, iar in prezent echipele de interventie intervin pentru scoaterea sa.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Seful Serviciului Judetran de Ambulanta Galati, dr. Mihai Polinschi, a declarat ca echipajele medicale au intervenit, marti seara, in mai multe cazuri pentru acordarea ajutorului medical de urgenta in cazul mai multor persoane care au suferit traumatisme sau plagi sangerande dupa ce au fost lovite de crengile rupte din cauza vantului puternic.

"Este vorba despre diferite traumatisme sau plagi sangerande. Unele persoane au primit ajutor medical pe loc, altele au fost transportate la spital. Mai grav este un barbat de 39 de ani, din localitatea Vanatori, peste care a cazut un copac. Acum se intervine sa fie scos ",  a spus Mihai Polinschi.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

El a precizat ca marti seara s-au primit foarte multe apeluri la 112.

"S-au primit foarte multe apeluri, astfel incat multe apeluri au fost preluate de dispecerii de la 112 din judetele invecinate", a mai spus Polinschi.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI