Close sidebar
Close sidebar

Vine marele cutremur? Anunțul făcut de una dintre cele mai cunoscute prezicătoare din România: "Pregătiți-vă, că vine cutremurul!"

Maria Gheorghiu anunță un cutremur major în România, în viitorul apropiat, însă nu precizează și natura lui

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Maria Ghiorghiu, cunoscută pentru faptul că a prevăzut incendiul de la Colectiv, dar și multe alte situații de acest fel, susține că lumea trebuie să se pregătească pentru o schimbare în rău, dar și pentru marele cutremur. Maria Ghiorghiu a menționat că nu știe ce fel de cutremur, dacă va fi unul de pământ sau unul politic, o revoluție, un război.

Vine marele cutremur?

"Vine cutremurul? De acum pregătiți-vă că vine cutremurul!(...) Așadar dragii mei, să ne pregătim pentru o viață mai dură, cu mai multe încercări și suferințe. Cutremurul din acest mesaj, poate fi un cutremur de pămant, dar, există un dar, poate fi un cutremur politic, un război chiar, sau chiar o nouă revolutie.", este mesajul clarvăzătoarei Maria Ghiorghiu.

Vine marele cutremur?

Cel mai puternic cutremur din acest an, de 5,8 magnitudine, a avut loc în 28 octombrie, în zona seismică Vrancea, fiind resimţit şi în Bucureşti.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI