Close sidebar
Close sidebar

Vine o nouă criză financiară internaţională? Bursele din întreaga lume au deschis azi pe minus

Veşti proaste din lumea bursieră, care ar putea anunţa o nouă criză financiară internaţională.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bursele din întreaga lume au deschis joi pe minus, după ce acţiunile de pe Wall-Street au suferit miercuri cele mai mari scăderi din ultimele luni. Şi bursa de la Bucureşti a deschis joi în scădere, aşa cum s-a întâmplat de altfel în întreaga Europă.

Conform Adevarul, această evoluţie a burselor este data de temerile investitorilor privind creşterea dobânzilor, a inflaţiei dar şi tensiunile comerciale.
Piaţa americană a suferit o cădere puternică la închiderea de miercuri, generată de temerile legate de inflaţie, tensiuni comerciale, randamentele titlurilor de stat şi evoluţia dobânzilor, astfel încât indicele S&P a căzut cu 3,29%, cea mai mare depreciere din februarie încoace.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Preşedintele Donald Trump, care a marcat prin mesaje pe Twitter ascensiunea fulminanată a pieţelor din acest an, a învinovăţit Rezerva Federală – Fed şi creşterea dobânzilor. ”Este o corecţie pe care o aşteptăm de mult timp, dar chiar nu sunt de acord cu ceea ce Fed face”, a spus Trump reporterilor înaintea unei întâlniri politice în  Pennsylvania.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI