Close sidebar
Close sidebar

Vine weekendul si nu stii ce sa faci? Astea sunt cele mai tari recomandari pentru finalul de saptamana

Doamnelor si domnilor, la sfarsitul acestei saptamani, sarbatorim romaneste Dragobetele cu slanina, vin fiert si cozonac aburind!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Daca vreti sa va surprindeti intru totul partenerul sau partenera, si nu ati facut o de sfantul valentin mai aveti timp pana de dragobete. La Brasov am gasit un hotel care a fost parca special creat pentru ziua... sau mai bine zis noaptea indragostitilor

Preferati o zi romantica la un centru spa? Atunci sa stiti ca in acest weekend cuplurile au parte de reduceri si sedinte de rasfat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Borsa devine capitala distractiei din maramures weekendul acesta. Un show de neuitat cu artificii si torte aprinse va incinge atmsofera. In plus vor canta unii dintre cei mai de succes artisti din tara, precum Lora, Nicoleta Nuca, Uddi si Adi Sina.

Studentii au si ei motiv de sarbatoare! Sesiunea s-a incheiat, iar tinerii au de gand sa ia cu asalt cluburile! Era si timpul, dupa atatea ore de invatat!

Incepe SlanaFest la cluj. Un targ cu produse traditionale cu multe bunatati de casa preparate cu migala si pricepere. In plus, daca sunteti gospodari puteti sa mergeti cu propria productie sa va inscrieti la concursul slanelor, carnatilor si mezelurilor de casa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI