Caravana „Casa Iubirii” va ajunge mâine la Iași, unde va avea loc o nouă etapă a castingului pentru emisiune. Andreea Mantea ne va povesti ce urmează să se întâmple.

Vineri și sâmbătă, caravana „Casa Iubirii” ajunge la Iași

Andreea Mantea, prezentatoare emisiunea „Casa Iubirii”: „Sunt foarte fericită pentru că săptămâna trecută caravana „Casa Iubirii” a fost la Cluj-Napoca și am întâlnit o groază de tineri frumoși, sinceri, curajoși.

Abia aștept să ajung la Iași. Îmi place orașul la nebunie. La Cluj a fost superb, dar și Iașul îmi place foarte mult și o să-mi placă și la Constanța, Sibiu, Timișoara. Abia aștept să mă întâlnesc cu voi în fiecare oraș.

Caravana „Casa Iubirii” va fi prezentă mâine și poimâine la Iași pentru cei dornici să intre în Casa Iubirii și să aibă parte de această experiență. Curaj am văzut că aveți, și dacă nu aveți vă ajut eu. Vă mai trebuie doar sinceritate, să fiți sinceri cu noi, să ne spuneți exact ce vă doriți, să ne spuneți dacă aveți inima frântă și dacă vreți să scăpați de această suferință, să ne spuneți pur și simplu că vreți să simțiți acest sentiment de a iubi.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Am observat că sunt foarte multe persoane care nu au fost îndrăgostite niciodată și vor să experimenteze acest sentiment, care este un sentiment extrem de puternic, de frumos, de intens, de pasional. Veniți la casting și de restul ne ocupăm noi. Așadar, mâine vineri și poimâine ne vedem la hotel Ramada, din Iași, de la 10:00 până la 19:00.” 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si