Han simte că nu mai are putere să rezolve problemele prin care trec surorile sale, iar tatăl său, care îi înțelege suferința uriașă, îl sfătuiește să plece departe, cu Inci, să se ”salveze” din drama permamentă pe care o trăiește familia lor.

Safiye continuă să îi persecute pe toți cei din jur, iar Neriman devine, din nou, victima manifestărilor acesteia. În toate aceste probleme pe care familia Derenoglu le întâmpină zi de zi, Inci găsește puterea de a rămâne alături de soțul său și de a ajuta familia acestuia, ori de câte ori situația o impune.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Han este dispus să facă tot ce poate pentru a nu o pierde pe Inci, singura care îi poate oferi, prin dragostea ei, o șansă către o viață normală.

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:30, un nou episod emoționant din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si