Close sidebar
Close sidebar

Caz șocant în Galați. Un bărbat a violat-o pe fata pe care o avea în grijă

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce ar fi violat-o de mai multe ori pe o fată de 13 ani, pe care o avea în grijă.

Georgiana Balaban,

Fata de 13 ani violată în Galați. [Sursa foto: google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat din Galaţi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţia de viol în formă continuată. El ar fi molestat sexual, în repetate rânduri, o fată de 13 ani, pe care o avea în grijă.

Citeste si: O nouă tragedie în cazul Caracal! Din pacate, a murit subit

Conform anchetatorilor, începând din august 2020 şi până în luna ianuarie a acestui an, fata de 13 ani a fost violată de bărbatul cu care mama sa trăia.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: O nouă tragedie în cazul Caracal. A murit tatăl Luizei Melencu

Violatorul din Galați. [Sursa foto: google]

Agresorul era cocubinul mamei fetei de 13 ani

"Din materialul probator administrat până la acest moment al urmăririi penale, s-a reţinut că, în perioada august 2020- 27.01.2021, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate de a-şi exprima un consimţământ valabil pentru întreţinerea de acte sexuale şi de teama pe care o simţea aceasta faţă de autor, inculpatul a întreţinut patru acte sexuale cu persoana vătămată minoră, aflată în îngrijirea acestuia", a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi.

Citeste si: Familia actorului acuzat că ar fi abuzat mai multe femei, primele declarații: ”Este șocant”

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru viol în formă continuată şi pentru coruperea sexuală a minorilor.

Citeste si: VIDEO- Bărbatul care și-a snopit în bătaie copiii, eliberat

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI