Close sidebar
Close sidebar

Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis se acuză reciproc de încălcarea Constituției. Replici dure în conflictul dintre Palate

Premierul Viorica Dăncilă i-a răspuns, miercuri, pe Facebook, președintelui Iohannis, care o acuzase că încalcă flagrant Constituţia şi afectează credibilitatea României.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mesajul integral al Vioricăi Dăncilă:

„Culmea ipocriziei este să ne vorbească președintele Iohannis despre încălcarea Constituției. Același Klaus Iohannis care calcă în picioare legea fundamentală a țării refuzând să numească miniștrii interimari și ignorând cu bună știință chiar și decizia Curții Constituționale.

Cât despre propunerea de comisar european, domnul Dan Nica, îi reamintesc președintelui că a fost informat despre această nominalizare la momentul la care i-a fost transmis și numele Rovanei Plumb. Cel mai probabil, președintele a fost prins cu activitatea de campanie și a omis această informare”.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Cine o va înlocui pe Viorica Dăncilă în funcția de Prim Ministru. Nume-surpriză pregătit de Klaus Iohannis

Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis se acuză reciproc de încălcarea Constituției

Preşedintele Klaus Iohannis a apreciat, miercuri, că premierul ”încalcă flagrant Constituţia şi afectează grav credibilitatea României”, continuând să demonstreze ”că nu mai are ce căuta în fruntea Guvernului”.

”Încăpăţânarea de a-şi susţine prietenii politici pentru o funcţie în Uniunea Europeană, în ciuda evidentelor probleme de integritate, a dus deja la un eşec uriaş”, a transmsis preşedintele.

„Îi atrag atenţia în mod public doamnei Dăncilă: încetaţi să mai riscaţi credibilitatea ţării pentru interese meschine de partid! Guvernarea dumneavoastră a făcut deja mult prea mult rău României, opriţi-vă! Nu mai faceţi de ruşine România cu toţi oamenii neprofesionişti şi cu probleme de integritate pe care insistaţi să îi nominalizaţi atât în Guvern, cât şi în posturi importante din cadrul Uniunii Europene!” a adăugat șeful statului.

Marţi seară, Dăncilă a anunţat că-l va propune pe Dan Nica pentru a ocupa portofoliul care revine României în Comisia Europeană.

Citeste si: Avere Klaus Iohannis. Cât de bogat este președintele țării, candidat la alegerile prezidențiale 2019 din partea PNL

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI