Autorul filmărilor a mers cu mașina în spatele unui Lexus alb și a constatat că din când în când pasagerul din dreapta se dădea jos cu tupeu din mașină, inspecta mașinile parcate și le spărgea geamurile sau lunetele, apoi în câteva secunde smulgea de pe scaune sau din porbagaje gențile lăsate de proprietari.

Spargerile au avut loc de-a lungul unui bulevard foarte cunoscut, Fisherman's Wharf, din San Francisco, scrie Fox News.

Vandalism în plină zi

În imaginile publicate în presa americană, se vede cum la un moment dat o persoană cu hanorac, mănuși și cagulă de ski pe față sare din vehicul și aruncă o privire în interiorul unui SUV parcat.

După ce se uită cu atenție prin geam, hoțul este văzut întorcându-se în Lexus cu mâinile goale pentru a-și continua vânătoarea de obiecte de valoare ale oamenilor.

 „Am început să-i urmăresc și pur și simplu nu le-a păsat  că sunt urmăriți sau nu, și au continuat să dea spargerile”, a spus martorul pentru postul de televiziune KTVU.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

La un moment dat, pe una dintre filmări se aude un țipăt ușor dintr-un vehicul căruia i-au spart geamul întrucât probabil nu văzuseră că era cineva așezat în spate.

Cu toate acestea, hoțul sparge luneta și fuge cu o geantă din interiorul mașinii. În alt clip hoțul este văzut scoțând mai multe bagaje dintr-un vehicul parcat.

Val de spargeri în San Francisco

Acest incident este unul dintre multele furturi produse recent în acest oraș care merge pe o politică de extremă stânga. San Francisco se confruntă în ultima perioadă cu un val de știri negative pe fondul unei criminalități sporite, al unei epidemii de abuz de droguri și al unei crize accentuate a oamenilor fără adăpost.

Costul ridicat al vieții și disponibilizările din industria tehnologică afectează și mai mult San Francisco, oraș care înregistrează, potrivit Fox News, un deficit bugetar masiv, de 780 de milioane de dolari, în ultimii doi ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si