De acest premiu se bucura numai cei care au luat note mari la scoala si au fost premiati. Este orfanul care a devenit tata pentru sute de copii din abandonati sau care fac parte din familii defavorizate.

„Eu cred ca acesti copii trebuie stimulati, mai ales ca au depus efort sa termine cu brio scoala, acesta fiind un premiu pentru ei. Aducandu-i la mare sau la munte pentru trei zile, uita de viata urata pe care o au de zi cu zi”, a declarat pentru Libertatea, Tiberiu Antipa.

Citeste si: Profesoara de matematica, relatii intime cu un elev minor in parc. Fiicele femeii de 52 de ani au anuntat politia

De la 18 ani organizeaza evenimente si alte activitati si proiecte menite sa aduca o raza de lumina pentru copiii din centre sau din familii defavorizate, batrani, toate categoriile sociale.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Avem proiecte, acum dupa tabara asta vrem sa pune pozele pe Facebook pentru a le arata oamenilor ca am reusit. Apoi, începem campania „rechizitele copiilor”, prin care vom da copiilor din familiile defavorizate din sate si din Bucuresti, ghiozdane cu rechizite pentru ca ei sa poata începe scoala, asa cum ar trebui sa o înceapa fiecare copil cu familie”, povesteste  Tibi.

Apoi, mai are proiectul de Craciun, cu care vrea sa-l depaseasca în amploare pe cel de anul trecut în care a dat cadouri pentru 300 de copii.

„Vrem sa ajungem sa dam la 600 de copii cadouri, dar pentru asta avem nevoie de sprijinul oamenilor si al companiilor. Oamenii sunt foarte reticenti. Pentru ei ar fi mai usor daca ar dona pentru un copil mic, daca ar fi numai copii mici într-o tabara donatiile ar merge mai repede. Dar eu nu merg pe premisa asta, sa iau numai copii mici, pentru ca si cei mari au nevoie de recreere, de alte distractii fata de cele pe care le au zi de zi, de alt mediu”, a mai afirmat tanarul.

Citeste mai multe AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si