Close sidebar
Close sidebar

Viscolul a facut ravagii. Soferii au stat ore in sir blocati in nameti. In Neamt a fost o noapte de cosmar, iar in Maramures a nins neincetat

In lupta cu viscolul, soferii si-au pierdut orice speranta. Au stat cu orele pe drumuri, asteptand salvarea, care parca nu mai venea. Au indurat gerul, au strans din dinti ca sa ajunga la destinatie! ##VIDEO36880##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Oamenii pe care ii vedeti vor sa ajunga la Ranca. Sunt turisti si spera ca isi vor petrece weekendul la munte. Dar viscolul le-a dat peste planurile.

"De cat timp asteptati.de la ora 4.30. Cate masini sunt aici. 20. 30 de maisni, mai multe. Ce vi s-a spus. Ca nu se vede ca nu pot actiona utilajele din lipsa vizabilitatii se asteptau sa fie soare, primavara, ghiocei"

Drumul national 67 C a fost închis circulatiei dupa ce drumarii au constatat ca în dreptul releului vizibilitatea este zero.

Ca sa nu-i lase sa înnopteze în nameti, drumarii i-au urcat în statiune pe turistii care nu apucasera sa ajunga la Ranca inainte de a începe vreme rea.

A urcat doar în coloana însa din cauza vizibilitatii reduse, pe drum au existat incidente.

Dupa aproape sase ore, drumul a fost deblocat. Si Neamt a fost o noapte de cosmar.
Masinile au derapat pe soselele inghetate. In Maramures a nins cat pentru toata iarna!

"In Maramures, zapada masoara mai bine de jumatae de metru, troienele sunt uriase, ninge de mai bine de 24 de ore neincetat. De altfel se vede la acesta casa zapada aproape sa ajunge la acoperis".

Oamenii si-au luat lopetile si au urcat pe acoperis.

"Noi suntem obsinuiti cu asa ceva.
Iernile sunt foarte mari si grele. O dam jos sa nu se strice acoperisul"

Daca de zilele urmamtoare ninsorile se vor domolii, in locul lor va veni gerul. Sunt aSteptate temparaturi si de pana la -15 grade in norudul tarii.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI