Close sidebar
Close sidebar

Anunțul care ne dă fiori. Vitali Klitschko: „Urmează un asediu de 35 de ore asupra Kievului! Va începe în această seară, la ora 20:00!”

Este a 20-a zi de război, iar luptele dintre Rusia și Ucraina continuă. Coșmarul este pe departe de a fi terminat. Vitali Klitschko că începând cu ora 20:00 Kiev-ul va fi supus unui asediu.

Georgiana Balaban,

Vitali Klitschko a anunțat că începând cu ora 20, capitala Ucrainei va intra sub asediu.

[Sursa foto: Presa străină]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ucrainenii trec prin clipe de coșmar. Rusia vrea să atace capitala Ucrainei timp de 35 de ore, susține primarul orașului, Vitali Klitschko.

Citeste si: Elon Musk vs. Vladimir Putin: Cine ar câştiga o astfel de confruntare?

Declarațiile îngrozesc opinia publică. Anunțul crunt a fost făcut de primarul Kiev-ului- Vitali Klitschko. El afirmă că marți la ora locală 20:00 urmează un asediu asupra Kievului, care va dura până joi la ora 7:00.

Se pare că rușii vor lovi din nou capitala Ucrainei. Klitschko a declarat că mai multe blocuri de apartamente din afara orașului au fost bombardate de forțele ruse.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Mesajul tulburător al unui prizonier rus pentru mama sa: „ M-ar putea ucide, dar ei mă protejează. Rusia a comis crime”

„Este interzisă circulația prin oraș fără permisiune specială, cu excepția mersului la adăposturile anti-aeriene. Capitala este inima Ucrainei și va fi apărată”, a

declarat acesta potrivit SkyNews.

Ce a transmis Volodimir Zelenski

Zelenski le-a transmis un ultimatum soldaților ruși, în care sunt îndemnați să se predea, afirmând că ultimele discuții de pace par să fi decurs bine.

Citeste si: Președintele Turciei și cancelarul Germaniei, apel comun la încetarea focului în Ucraina

Negocierile vor fi reluate astăzi după ce a patra rundă de negocieri a avut loc luni, însă detaliile vreunui progres nu au fost dezvăluite.

Rusia a anunțat că au fost înregistrate „progrese substanțiale” în urma discuțiilor din weekend, însă atacurile în Ucraina continuă.

Citeste si: „Fiul tău a murit, poţi să-l îngropi!” A aflat că fiul ei a murit pe front, chiar de ziua sa de naștere. Care au fost ultimele cuvinte ale tânărului

Citeste si: O mamă din Ucraina, disperată să-şi găsească fiul de 4 ani, pierdut în timpul evacuării: „Ajutaţi-mă, vă rog, să-l găsesc pe Sasha”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI