Instanța a decis ca Vlad Pascu, autorul tragediei de la 2 Mai, să rămână în arest pentru următoarele 30 de zile, respingându-i astfel cererea acestuia de a fi eliberat.

Cum s-a apărat Vlad Pascu în instanță?

Astăzi, Pascu s-a prezentat în fața instanței pentru a cere să fie eliberat. Motivul invocat de avocații tânărului de 20 de ani este acela de a-și putea continua studiile. 

Astfel, Vlad Pascu a motivat că se află în arest de șase luni și ar dori să fie plasat în arest la domiciliu pentru a se putea pregăti pentru examenele de admitere la facultate.

Citește și: VIDEO- Vlad Pascu ar fi încercat să cumpere și alte stupefiante în noaptea tragediei de la 2 Mai. Cum a încercat să procure substanțele interzise?

Cu toate acestea, judecătorii i-au respins cererea și s-a stabilit ca Pascu să rămână în arest pentru următoarele 30 de zile. 

În legătură cu tragedia de la 2 Mai, Vlad Pascu a motivat judecătorilor că nu a avut vizibilitate în noaptea impactului mortal și că nu se aștepta să fie pietoni pe șosea la acea oră, potrivit Antena 3 CNN. În același timp, tânărul a spus că nu a vrut să intre intenționat în grupul de pietoni.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La ultima sa înfățișare la tribunal, judecătoarea care se ocupa de caz a șocat pe toată lumea când a cerut buletinul uneia dintre victimele decedate și a dovedit că nu cunoaște dosarul.

Autorul tragediei de la 2 Mai se află în arest preventiv din 20 august 2023, iar până acum, toate cererile sale de eliberare au fost respinse.

În noaptea tragediei, Pascu rula cu peste 150 km/h, sub influența substanțelor interzise

Procurorii au făcut dezvăluiri halucinante în dosarul accidentului de la 2 Mai. Mașina pe care Pascu o conducea în noaptea tragediei rula cu 150 km/h în momentul impactului.

vlad pascu

Vlad Pascu rămâne în arest

[Sursa foto: Arhivă]

De asemenea, prietenii lui Vlad Pascu s-au arătat șocați de cele întâmplate și au povestit cum acesta se afla sub efectul unui cocktail de droguri și a mers și cu 200 km/ h, făcând drifturi printre trecători.

Comportamentul lui Pascu și manevrele făcute de el i-au speriat pe prietenii lui, care au povestit cum au cerut să coboare din mașină.

Pascu a fost testat cu Drugtestul și, în ruma analizelor, la momentul accidentului grav se afla sub influența a 5 substanțe interzise.

În urma impactului grav, doi tineri și-au pierdut viața.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si