Close sidebar
Close sidebar

Vlad Pascu, primele explicații halucinante în instanță! Cum s-a apărat autorul tragediei de la 2 Mai, unde au pierit doi tineri

Vlad Pascu, autorul tragediei de la 2 Mai în care au pierit doi tineri, a ajuns astăzi în fața instanței, din nou. El va rămâne în arest pentru următoarele 30 de zile. Pascu a motivat că nu avea vizibilitate la momentul accidentului și nu se aștepta să circule pietoni pe șosea.

Maria Stiuca,

Vlad Pascu, autorul tragediei de la 2 Mai

[Sursa foto: Inquam Photo / George Calin]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Instanța a decis ca Vlad Pascu, autorul tragediei de la 2 Mai, să rămână în arest pentru următoarele 30 de zile, respingându-i astfel cererea acestuia de a fi eliberat.

Cum s-a apărat Vlad Pascu în instanță?

Astăzi, Pascu s-a prezentat în fața instanței pentru a cere să fie eliberat. Motivul invocat de avocații tânărului de 20 de ani este acela de a-și putea continua studiile. 

Astfel, Vlad Pascu a motivat că se află în arest de șase luni și ar dori să fie plasat în arest la domiciliu pentru a se putea pregăti pentru examenele de admitere la facultate.

Citește și: VIDEO- Vlad Pascu ar fi încercat să cumpere și alte stupefiante în noaptea tragediei de la 2 Mai. Cum a încercat să procure substanțele interzise?

Cu toate acestea, judecătorii i-au respins cererea și s-a stabilit ca Pascu să rămână în arest pentru următoarele 30 de zile. 

În legătură cu tragedia de la 2 Mai, Vlad Pascu a motivat judecătorilor că nu a avut vizibilitate în noaptea impactului mortal și că nu se aștepta să fie pietoni pe șosea la acea oră, potrivit Antena 3 CNN. În

același timp, tânărul a spus că nu a vrut să intre intenționat în grupul de pietoni.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La ultima sa înfățișare la tribunal, judecătoarea care se ocupa de caz a șocat pe toată lumea când a cerut buletinul uneia dintre victimele decedate și a dovedit că nu cunoaște dosarul.

Autorul tragediei de la 2 Mai se află în arest preventiv din 20 august 2023, iar până acum, toate cererile sale de eliberare au fost respinse.

În noaptea tragediei, Pascu rula cu peste 150 km/h, sub influența substanțelor interzise

Procurorii au făcut dezvăluiri halucinante în dosarul accidentului de la 2 Mai. Mașina pe care Pascu o conducea în noaptea tragediei rula cu 150 km/h în momentul impactului.

Vlad Pascu rămâne în arest

[Sursa foto: Arhivă]

De asemenea, prietenii lui Vlad Pascu s-au arătat șocați de cele întâmplate și au povestit cum acesta se afla sub efectul unui cocktail de droguri și a mers și cu 200 km/ h, făcând drifturi printre trecători.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Comportamentul lui Pascu și manevrele făcute de el i-au speriat pe prietenii lui, care au povestit cum au cerut să coboare din mașină.

Pascu a fost testat cu Drugtestul și, în ruma analizelor, la momentul accidentului grav se afla sub influența a 5 substanțe interzise.

În urma impactului grav, doi tineri și-au pierdut viața.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI