Vlad Voiculecu a dezvaluit ca nu exista niciun sistem de control sau de prioritizaee a ivestitiilor si ca toti banii pentru investitii merg incotro vrea ministrul, in functie de prietenii.

„Investitiile ar trebui sa plece de la nevoi. Ar trebui sa avem un mecanism de prioritizare a investitiilor. În acest moment nu exista nimic care sa semene macar cu un mecanism de prioritizare. Este totul în pixul ministrului.

E rau. Pe termen mediu si lung nu poate fi decât rau. Când nu exista niciun mecanism de control, de prioritizare a investitiilor, daca nu e nicio strategie sau interes, atunci merg catre multe spitale”, a declarat Voiculescu la Digi24.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Daca cineva are un interes sau prietenie, atunci multi bani merg catre un anumit spital si se cumpara echipamente scumpe, de exemplu. Nu exista viziune integrata. Managerii solicita un medicament sa zicem foarte scump. Managerul face o vizita la minister si de cele mai multe ori e vorba de pupatul inelului. Pentru ca decizia sta numai în pixul ministrului, daca exista o relatie buna cu managerul, banii merg acolo”, a mai adaugat acesta.

Ministrul anatatii a dat exemplul Spitalului Floreasca, unse sunt echipamente foarte scumpe, datr unde exista un spatiu impropriu si personalul lipseste.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si