Insa, Vladimir Draghia are un punct slab in persoana rivalului sau, Lupu din echipa Razboinicilor. Cei doi s-au confruntat edja ed doua ori si tot de doua ori, Draghia a fost invins, in ciuda performantelor sale de pana acum.

Stefan Lupu este nou intrat in competitia Exatlon, el inlocuindu-l pe Bogdan in echipa Razboinicilor.

Primit cu entuziasm de Razboinici, care erau inferiori din punct de vedere numeric fata de Faimosi, Lupu a spus ca este emotionat, dar ca abia asteapta sa concureze.

Chiar in prima sa proba in competitie, el si l-a ales ca adversar pe Vladimir Draghia, unul dintre cei mai buni sportivi de la Faimosi, si desi putini se asteptau, Lupu a castigat, aducand un punct echipei sale in lupta pentru casa.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Stefan Lupu este si fratele unui alt concurent intr-un astfel de show. Lucian Lupu, zis Zapp, este cel care a reusit sa castige varianta romaneasca a show-ului Supravietuitorul, deci, e posibil ca si Lupu de la Exatlon sa aiba castigul in sange.

Vladimir Draghia a fost inotator de performanta, iar timp de 12 ani se antrena de 2 ori pe zi. Acest lucru pare ca il ajuta enorm pe faimos in meciurile disputate in cadrul Exatlon.

"Timp de 12 ani, m-am antrenat de doua ori pe zi, primul antrenament fiind la 6 dimineata. Am stat la camin si am locuit in camera cu mai multi colegi. Perioada aceea a fost una din cele mai grele din viata mea pentru ca munceam foarte mult insa când lupti pentru performanta o faci motivat”, a declarat  Vladimir Draghia, fost campion national la juniori la inot si component al lotului olimpic de natatie al României timp de 7 ani.

Pe Stefan Lupu sip e Vladimir Draghia ii veti vedea in competitia sportiva „Exatlon”. Confruntarile dure intre cele doua echipe continua sambata, de la ora 20:00, la Kanal D

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si